Savić: Mislim samo na Partizan

Iskreno, moje misli su zaista okrenute Partizanu i skoncentrisan sam samo na Kup i titulu - rekao je za Mondo Savić
66 pregleda 0 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: FK PARTIZAN
Stefan Savić, Foto: FK PARTIZAN
Ažurirano: 09.05.2011. 18:44h

Beogradski portal B92 je danas lansirao vijest da je Partizan navodno dogovorio prelazak Stefana Savića u Milan i da će srpski klub na ime obeštećenja da dobije 10 miliona eura od novog šampiona Italije.

Vijest nije potvrđena, ali ni demantovana, jer je crnogorski reprezentativac za portal Mondo izjavio da se ne opterećuje ponudama:

- Nemam komentar - bilo je prvo što je novinarima rekao Savić u trening centru „Zemunelo”.

Potom je, ipak, rekao nešto više, ali prelazak u Milan nije pomenuo nijednom.

- Iskreno, moje misli su zaista okrenute Partizanu i skoncentrisan sam samo na Kup i titulu. Kada bude vrijeme da se odlazi, pričaću sa ljudima iz kluba. Na njima je sve, imam maksimalno povjerenje u njih, kao što i oni imaju u mene. Dogovor će sve da riješi - rekao je Savić, koji je u Partizan stigao u avgustu prošle godine iz BSK Borče.

Savić je, inače, trenutno najtraženiji prvotimac Partizana, pa će šampionu Srbije biti sve teže da se odbrani od ponuda velikih klubova. Navodno, menadžer Arsenala Arsen Venger je već naredio da „tobdžije” dovedu mladog Mojkovčanina na ljeto, a zainteresovana je i Roma, pominje se i Čelzi.

B92 je napisao da je predsjednik Partizana Dragan Đurić prošle sedmice bio u Milanu i da se sa potpredsjednikom „rosonera” Adrijanom Galijanijem dogovorio oko prodaje Savića.

„Međutim, nije sigurno da li bi sjajni štoper napustio Humsku 1 u decembru ili tek sljedećeg leta”, napisao je isti portal.

Bonus video: