Savićević za Pres: Džajić je u Zvezdi samo figura!

"Nije se on vratio u Crvenu zvezdu, doveden je. To možda malo grubo zvuči, ali mislim da se to jasno vidi iz njegovih nastupa", rekao je predsjednik FSCG...
80 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 31.12.2012. 17:43h

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević je u intervjuu za beogradski Pres pričao o aktuelnoj situaciji u Crvenoj zvezdi i povratku Dragana Džajića na mjesto prvog čovjeka kluba sa Marakane...

"Ime Dragana Džajića zaista lijepo zvuči, u pitanju je čovjek koji je mnogo dao srpskom fudbalu, jedan je od najboljih igrača svih vremena, jedan je od najzaslužnijih za Zvezdine uspjehe u Bariju i Tokiju. Svi to dobro znaju. Međutim, veliko je pitanje da li je on u ovom trenutku rješenje za Crvenu zvezdu, klub koji je okovan tolikim dugom i brojnim problemima", rekao je Savićević.

Po Geniju, Džajić se nije svojevoljno vratio u beogradski klub.

"Nije se on vratio u Crvenu zvezdu, doveden je. To možda malo grubo zvuči, ali mislim da se to jasno vidi iz njegovih nastupa. On je postavljen kao neka figura koja bi trebalo da uliva povjerenje i da navijačima i ljudima u klubu donese novi talas energije i optimizma. Međutim, nisam siguran da ljudi koji stoje iza čitavog projekta i koji su ga doveli na to mjesto, a svi dobro znamo koji su to ljudi, znaju šta rade i imaju načina da posrnulog giganta vrate na zdrave noge", kazao je Savićević.

- Ne bih previše da govorim o imenima. Znaju svi ko je Džajića ponovo postavio na mjesto predsjednika. Mogu da pomenem samo ime Zorana Stojadinovića, jer mi je on najbolji primer. Pa zar će on da izbavi Crvenu zvezdu i uvede je u neku sigurniju budućnost? On je fudbalski menadžer, do juče je uzimao pare od transfera, pa zar stvarno neko misli da će on da sjedi u Zvezdi i da radi za neku platu od recimo dvije hiljade eura? Meni je to sve pomalo smiješno", istakao je legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Bonus video: