Šćepanović i Đalac "promiješali" Grbljane

Ulazak Šćepanovića aktivirao je i Miloša Đalca, pa su Podgoričani postali znatno ubojiti u posljednjih pola sata, za razliku od neprepoznatljivog povrog poluvremena
71 pregleda 0 komentar(a)
Mladost, Foto: Zoran Đurić
Mladost, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 04.10.2014. 19:51h

Ulaskom u igru Marka Šćepanovića u 60. minutu Mladost je povezala konce igre i sa dva gola srušila Grbalj za četvrtu vezanu pobjedu i treće mjesto na tabeli.

Ulazak Šćepanovića aktivirao je i Miloša Đalca, pa su Podgoričani postali znatno ubojiti u posljednjih pola sata, za razliku od neprepoznatljivog povrog poluvremena. Šćepanović i Đalac razmijenili su asistencije i postigli po jedan gol - odbrana Grbljana na to nije imala odgovor.

"Nekoliko prošlih utakmica riješili smo u ranoj fazi meča, željeli smo i ovoga puta, ali se Grbalj pokazao kao vrlo snažan rival. Srećom, na vrijeme smo dali gol u nastavku", zadovoljno je prokomentarisao trener Mladosti Aleksandar Nedović.

Igrao se 63. minut kada je Šćepanović na pas Miroja Jovanovića izašao sam na gol sa desne strane, mogao je da šutira ili da ubaci loptu na drugu stativu, umjesto toga izabrao je najbolje rješenje - odigrao je povratnu za usamljenog Đalca, koji je spakovao loptu u mrežu za 1:0.

Pogodak je Mladosti otvorio novi “koridor” ka protivničkoj mreži, i to preko kontranapada, pošto su gosti jurnuli na protivničku polovinu, pojačani ulaskom povremenih reprezentativaca Jankovića i Nikača. Šćepanović je u 77. minutu napravio dar-mar u protivničkoj odbrani i iz zicer pozicije pogodio stativu, ali se ispravio minut prije kraja, kada je skrenuo loptu u mrežu nakon sjajne solo-akcije Đalca.

"Izgubili smo utakmicu u kojoj smo bili potpuno ravnopravni, do prvog gola smo odlično parirali domaćinu. Uprkos porazu, zadovoljan sam igrom i angažovanjem mojih fudbalera. Žao mi je što nijesu nagrađeni bodom", kazao je Marko Vidojević, trener Grblja.

Bonus video: