Sedmi gol Gluščevića

Iskusni golgeter je stigao u Izrael sredinom septembra (kada je takmičenje naveliko bilo u toku),ali se brzo adaptirao, nije mu trebalo mnogo vremena da počne da trese protivničke mreže
57 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Gluščević, Foto: Privatna galerija
Vladimir Gluščević, Foto: Privatna galerija
Ažurirano: 24.12.2011. 21:13h

Doskorašnji kapiten Mogrena Vladimir Gluščević nastavio je da rešeta mreže u Izraelu, u Hapoel Haifi - iskusni napadač postigao je sedmi gol u izraelskom šampionatu protiv Makabija iz Petah Tikve (1:1). Crnogorski napadač pogodio je mrežu rivala u 41. minutu, ali ispostavilo se da to nije bilo dovoljno da domaćin zabilježi važnu pobjedu - Haim je u 58. minutu postavio konačan rezultat.

Gluščević je prije 20-ak dana postigao dva efektna gola protiv Makabija iz Tel Aviva, potom ovjerio pobjedu svog tima protiv Makabija iz Haife, a sada je nastavio seriju u meču sa njihovim imenjakom iz Petah Tikve.

Iskusni golgeter je stigao u Izrael sredinom septembra (kada je takmičenje naveliko bilo u toku), ali se brzo adaptirao, nije mu trebalo mnogo vremena da počne da trese protivničke mreže...

Uprkos Gluščevićevim golovima, Hapoel Haife je i dalje u donjem dijelu tabele, nakon 17 odigranih kola zauzima 13. mjesto i do kraja šampionata ekipu očekuje borba za priključak ekipama iz sredine tabele.

Bonus video: