Šeici ne daju Anćelotiju da ide u Real

"Čelnici Reala su bili u Parizu i pričao sam sa njima. Ali, Anćeloti ima ugovor sa nama još godinu... Što se mene tiče, Karlo će biti ovdje i naredne sezone", poručio je Al Kelaifi
58 pregleda 0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.05.2013. 17:43h

Karlo Anćeloti je bio glavni kandidat da zamijeni Žozea Murinja na klupi Real Madrida, ali nakon izjave predsjednika PSŽ-a Nasera al Kelaifija šanse da Italijan preuzme "merengese" su bitno umanjene.

"Čelnici Reala su bili u Parizu i pričao sam sa njima. Ali, Anćeloti ima ugovor sa nama još godinu... Što se mene tiče, Karlo će biti ovdje i naredne sezone", poručio je Al Kelaifi.

Anćeloti je donio Pari Sen Žermenu titulu nakon 19 godina, vodio je "svece" do četvrtfinala Lige šampiona u kojem je nesrećno ispao od Barselone...

"Anćeloti je dobar čovjek, pravi profesionalac. Vjerujem da će poštovati ugovor koji imamo", kazao je Al Kelaifi, koji je i pojasnio da želi i da Leonardo ostane na poziciji sportskog direktora.

"I on će biti ovdje i dalje. Do sada je odradio fenomenalan posao", dodao je prvi čovjek novog šampiona Francuske.

Ipak, sva ova priča bogatog šeika iz Katara ne mora da znači da Anćeloti na kraju zaista neće otići u Real.

Italijanski mediji su i dalje prilično sigurni da dogovor sa Madriđanima postoji, čak su danas lansirali vijest da Anćeloti želi da sa sobom u Španiju dovede i Andreu Pirla iz Juventusa.

Bonus video: