Seks? Može, ali kraći i bez previše napora

"Pričamo o tome naravno. Moj savjet igračima je da tokom sezone seks traje kraće i da bude bez previše napora, odnosno da njihova partnerka bude u dominantnom položaju", objasnio je Konte
9363 pregleda 0 komentar(a)
Antonio Konte, Foto: AP
Antonio Konte, Foto: AP

Antonio Konte je specifičian trener, ili bolje rečeno trener specifičnog karaktera.

Preživljava svaku utakmicu kao da je odlučujuća, i kao igrač je bio temperamentan...

"Plašim se da ću zbog toga rano da završim karijeru, ali takav sam. Za mene je takmičenje borba - jedan gine, drugi živi. Svjestan sam da sam možda i previše posvećen, da sam nepravedan prema porodici", kazao je Konte u intervjuu za "L'ekip".

Sa Interom mu ide dobro ove sezone u Seriji A.

"Moj cilj kada sam počeo da se bavim ovim poslom bio je da dođem do velikog kluba. Uspio sam - Juventus, Čelsi, Inter... Da nisam stigao relativno brzo, za tri-četiri godine, do tog nivoa sigurno bih prestao da budem trener", kazao je Konte.

On je za francuski list otkrio i neke detalje vezane za pripreme igrača, a svjetski mediji izdvojili su njegovo razmišljanje o seksu tokom sezone.

"Pričamo o tome naravno. Moj savjet igračima je da tokom sezone seks traje kraće i da bude bez previše napora, odnosno da njihova partnerka bude u dominantnom položaju", objasnio je Konte.

Bonus video: