Selektivni meč omladinaca: Pobjeda "crvenih"

"Današnja utakmica je potvrdila da i ova generacija ima puno talentovanih igrača" kazao je selektor Aleksandar Miljenović
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.11.2011. 18:38h

Kandidati za mlađu omladinsku reprezentaciju Crne Gore danas su na glavnom terenu Trening kampa FSCG na Starom aerodromu odigrali selektivnu utakmicu. Minimalnu pobjedu 1:0 odnijeli su "crveni" zahvaljujući golu napadača Sutjeske Vladimira Jovovića, objavljeno je na sajtu FSCG.Za "crvene" starteri su bili: Nikola Delibašić (Čelik), Momčilo Raspopović (Budućnost), Aleksandar Milošević (Budućnost), Bojan Radulović (Sutjeska), Marko Draganić (Lovćen), Goran Čabarkapa (Budućnost), Savo Gazivoda (Budućnost), Dušan Lagator (Mogren), Feđa Baletić (Hajduk Kula), Filip Kalačević (Zeta), Aldin Kalač (Budućnost), a šansu su dobili i Pavle Kusovac (Budućnost), Ivan Racković (Mogren), Goran Milojko (Grbalj), Vojin Jeknić (Rudar), Danilo Rađenović (Budućnost) i Vladimir Jovović (Sutjeska).

Za ekipu "bijelih" utakmicu su počeli: Nikola Cerović (Zeta), Jovan Kaluđerović (Lovćen), Vojkan Višnjić (Sutjeska), Deni Hočko (Lovćen), Igor Vujačić (Zeta), Miloš Ljujić (Jedinstvo), Božidar Janjušević (Sutjeska), Dimitrije Vujović (Hajduk Kula), Gorčin Todorović (Jedinstvo) i Jovan Šljivančanin (Rudar), dok su u nastavku igrali još: Luka Raičević (Mornar), Enver Rizvanović (Jedinstvo), Vasko Kalezić (OFK Bar), Rajko Đorđević (Bokelj), Nemanja Perović (Mladost), Almin Bošnjak (Jedinstvo) i Filip Šaranović (Budućnost)."Današnja utakmica je potvrdila da i ova generacija ima puno talentovanih igrača. Naravno, pred nama je još puno rada da bi sve to moglo da se uklopi i da rezultat. Početkom naredne godine odradićemo prve pripreme za naredni kvalifikacioni ciklus, a ja iskreno vjerujem da će i ova generacija imati zapažene rezultate kao što je to bio slučaj sa prethodnima" kazao je Aleksandar Miljenović, selektor omladinske reprezentacije. Zimske pripreme za generaciju '94 zakazane su za februar naredne godine u Budvi, kada bi mogla biti odigrana i jedna međunarodna utakmica. Prvu pravu provjeru ova generacija će imati u aprilu, za kada je zakazan dvomeč sa Švajcarskom.

Bonus video: