Šerif bolji od Zete u Antaliji, Krstović ublažio poraz

Šerif - Zeta 2:1. Ekipa Dejana Roganovića sjutra protiv mladog tima CSKA, u srijedu protiv Dinama iz Moskve
56 pregleda 0 komentar(a)
Šerif - Zeta, Foto: FC Šerif
Šerif - Zeta, Foto: FC Šerif
Ažurirano: 10.02.2018. 20:38h

Zeta je doživjela i treći poraz u Antaliji - bolji od tima Dejana Roganovića bio je moldavski Šerif iz Tiraspola (2:1), ovosezonski učesnik Lige Evrope.

Golubovčani su, međutim, pružili dobar otpor favorizovanom rivalu, o čemu govori i rezultat, a po riječima trenera Dejana Roganovića, „poklonili su protivniku pobjedu”.

"Napravili smo dvije katastrofalne greške u odbrani, a Moldavci su iz te dvije jedine prilike dva puta zatresli našu mrežu. To je ono što zabrivanjava i što ćemo morati da ispravimo do početka drugog dijela prvenstva", kazao je Roganović, čija je ekipa prethodno poražena od ruskog Ahmata i kazahstanskog Žetisua.

Šerif, dežurni šampion Moldavije, do prednosti protiv Zete došao je golovima Alhaija Kamare iz Siera Leonea u prvom i Belgijanca Ziguja Bidibange u drugom poluvremenu.

Poraz aktuelnog crnogorskog vicešampiona ublažio je najbolji strijelac Nikola krstović.

Posljednju i najatraktivniju provjeru u Antaliji Zeta će imati u srijedu 14. februara protiv Dinama iz Moskve, dok će igrači koji su do sada imali manju minutažu imati šansu da se pokažu danas, na meču protiv mladog tima CSKA.

"Nastupiće igrači koji do sada nisu igrali, kao i oni koji imali manju minutažu. Želimo i njih da vidimo na djelu", istakao je Roganović.

Protif Šerifa, Zeta je počela u sastavu Spasojević, P.Pešukić, Cavnić, Vujačić, D.Pešukić, Milojko, Jovanović, Adžović, Ljuljđuraj, Stevanović i N.Krstović, dok su u nastavku ušli Đurović, Rogošić, Vukčević, P. Krstović, S. Krstović, Marković i Goranović.

Bonus video: