Šervud: Dosta mi je priča o smjeni

"Kada sam preuzeo tim, primarni zadatak je bio da počnemo da postižemo što više golova. Od tada smo ih dali 37... Mislim da je to dobar rezultat", dodao je menadžer Totenhema
0 komentar(a)
Tim Šervud i Emanuel Adebajor, Foto: Reuters
Tim Šervud i Emanuel Adebajor, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.04.2014. 16:44h

Menadžer Totenhema Tim Šervud rekao je da mu je dosta spekulacija koje se pojavljuju u medijima o njegovoj navodnoj smjeni sa te pozicije po završetku sezone.

"Svaki put kada razgovaram sa medijima ponavljaju se iste priče. Dolazi ovaj menadžer, pa onda neki drugi. Luj Van Gal, Glen Hodl... I uvijek neka nova imena. Mislim da to nije korektno. Ja sam učinio sve što je bilo u mojoj moći, iako je bilo veoma teško", rekao je Šervud.

Šervud smatra da je on dobro vodio ekipu, i da je primarni cilj koji su imali na početku njegovog madata ostvaren.

"Bio sam veoma koncentrisan na posao. Morao sam da budem disciplionovan i dostojanstven. Kada sam preuzeo tim, primarni zadatak je bio da počnemo da postižemo što više golova. Od tada smo ih dali 37... Mislim da je to dobar rezultat", dodao je menadžer Totenhema.

Šervud koji je nekada bio kapiten Totenhema je na mjesto menadžera postavljen u decembru prošle godine umjesto Andrea Viljaš-Boaša.

Pod vođstvom Šervuda Totenhem je pobijedio na 12 od 20 utakmica u Premijer ligi, a trenutno je šesti na tabeli sa 66 bodova i ima velike šanse da se naredne sezone nadmeće u Ligi Evrope.

Bonus video: