Sevilja i Jovetić - ljubav na prvi pogled

Komentarišući intervju crnogorskog napadača klupskoj televiziji Sevilje, milanska "Gazeta delo sport" nije propustila da istakne: "Jovetić je već otkazao Interu!"
9 komentar(a)
Jovetić, Foto: Sevillafc.es
Jovetić, Foto: Sevillafc.es
Ažurirano: 03.02.2017. 19:53h

Sevilja i Stevan Jovetić - ljubav na prvi pogled.

Po ko zna koji put otkako je prije četiri sedmice prešao iz Intera u Andaluziju, crnogorski reprezentativac je imao potrebu da naglasi koliko mu je prijela promjena - magloviti Milano zamijenio je sunčanom Seviljom, a stolicu na klupi mjestom na terenu...

Jo-Jo je ovoga puta dao intervjuu za klupsku televiziju Sevilje, na čistom španskom jeziku.

"Veoma sam srećan ovjde, ali i zahvalan Sevilji što mi je dala priliku. Dočekan sam na nevjerovatan način i želim da ostanem što duže".

Jovetić je stigao u Sevilju na polugodišnju pozajmicu iz Intera, s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone. Dakle, i dalje je Interov igrač, a milanska "Gazeta delo sport" nije propustila da istakne:

"Jovetić je već otkazao Interu!"

Koliko uživa na terenu, pokazuju i brojke - četiri utakmice, a već tri gola.

Iako je Sevilja u nedjelju od Espanjola doživjela prvi poraz od Jovetićevog dolaska, ambicije su i dalje velike.

"Nije nemoguće da osvojimo Primeru - uradio je to Atletiko prije dvije godine. Ipak, Real i Barselona su veliki favoriti i veoma je teško sa njima", kazao je Jovetić.

"Pobjeda nad Realom je veliki dokaz snage tima, ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji".

Sevilja je izjednačena sa Barselonom na drugom mjestu, uz četiri boda manje od Reala i utakmicom više.

"Sjajna smo grupa, to je najveći kvalitet ovog tima. Možete imati i najbolji tim na svijetu, ali ništa ne vrijedi ako nema hemije u ekipi", dodao je Jovetić, priznavši koliko mu znače golovi.

"Jedinstven je osjećaj kada postignete gol, naročito kada date gol Realu. Naravno, volim i asistencije, obožavam da dodam loptu saigraču i pomognem kod postizanja gola".

Sevilja u nedjelju u podne, u jednom od derbija Primere, dočekuje Viljareal.

Bonus video: