Simeone: Dovedite mi vrhunske igrače ili odlazim

3 komentar(a)
Dijego Simeone, Foto: Reuters
Dijego Simeone, Foto: Reuters
Ažurirano: 31.05.2016. 19:49h

Trener fudbalera madridskog Atletika Dijego Simeone ostaće u klubu samo pod uslovom da mu uprava obezbijedi veliki novac za transfere u predstojećem prelaznom roku, tvrdi AS.

Kako se navodi, argentinski stručnjak spreman je da napusti Visente Kalderon ukoliko ne bude bio siguran da njegov tim može ravnopravno da se nadmeće sa Realom i Barselonom za titulu u Primeri.

Simeone vjeruje da je klub enormno napredovao i da ima mogućnost da dovodi najveća imena današnjice, pa su ambicije da se Atletiko igrački još više približi najvećim rivalima.

Ono što je uprava Simeoneu obećala je transfer kapitena Benfike Nika Gaitana i da će iskoristiti 42 miliona eura za novog napadača, iznos za koji je Džekson Martinez zimus prešao u kineski Gvanžu Evergrande.

Čelnici Atletika imaju puno povjerenje u Simeoneov rad i spremni su da mu ponude produžetak saradnje, pod znatno jačim finansijskim uslovima.

Fudbaleri Atletika završili su na trećem mjestu Primere u tek završenoj sezoni, sa tri boda iza šampiona Barselone, dok im je Real zadao težak udarac u finalu Lige šampiona poslije pobjede na penale.

Bonus video: