Simeone: Pred nama je pet finala

„Ostalo je još samo pet utakmica do kraja, pet mečeva u kojima možemo ispisati neke od najljepših stranica istorije“, rekao je Simeone
3 komentar(a)
Dijego Simeone, Foto: Beta/AP
Dijego Simeone, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.04.2014. 09:36h

Atletiko je pobjedom nad Hetafeom pobjegao najbližim rivalima u Primeri tri boda, a Dijego Simeone nije skrivao oduševljenje.

„Napravili smo odličan posao u izrazito teškom meču. Svakom utakmicom sve smo bliže tituli i to je nešto što zaista raduje“.

„Trebalo je puno rada, znanja i kvaliteta da bismo došli u ovu poziciju i mislim da svi možemo da budemo ponosni“, rekao je Simeone.

Atletiko do kraja sezone gostuje Valensiji, Levanteu i Barselonu, a dočekuje Elće i Malagu. Ukoliko upiše četiri pobjede, pehar će se vratiti na „Visente Kalderon“ poslije 18 godina.

„Ostalo je još samo pet utakmica do kraja, pet mečeva u kojima možemo ispisati neke od najljepših stranica istorije“.

„Izrazito respektujemo sve protivnike, pogotovo Real i Barselonu, ali za nas to je pet finala, pet spektakala u kojima namjeravamo da ostavimo dušu na terenu“, poručio je argentinski trener.

Iako se protiv gradskog rivala povrijedio Dijego Simeone, Ćolo je uvjeren da njegova ekipa neće propustiti priliku koja joj se pružila.

„Najvažnije je da sami odlučujemo o sebi. Ako budemo pravi, kao čitave sezone, onda nam titula neće izmaći. Sljedeća stanica je Elće, očekujem nas u perfektnom izdanju“, zaključio je Simeone.

Bonus video: