Simon Vukčević pogodio u trećoj utakmici

Nekada najbolji igrač u zajedničkoj ligi Srbije i Crne Gore, Simon Vukčević, konačno se vratio u formu i postigao prvijenac za Levadijakos
63 pregleda 7 komentar(a)
Simon Vukčević, Foto: Savo Prelević
Simon Vukčević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.09.2014. 19:08h

Odlazak u Grčku pokazao se kao pravi potez za crnogorskog ofanzivnog vezistu Simona Vukčevića. On je u trećem kolu najjače lige u Grčkoj odigrao svih 90 minuta u remiju njegovog Levadijakosa protiv Pantrakikosa (1:1).

I ne samo odigrao, sjajni crnogorski mreprezentativac, koji je izostavljen sa posljednjeg spiska za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Vukčević, bio je najbolji igrač Levadijakosa. On je nakon ranog vođstva gostiju (De Souza Fonseka pogodio u 10. minutu), uspio da poravna rezultat u 36. minutu, pa se u 3. kolu upisao u strijelce najjače lige u Grčkoj.

Levadijakos je nakon senzacionalnog remija na startu sa Panatinaikosom (1:1), u prethodnom kolu izgubio sa 2:1 na gostovanju Asterisu u Tripolisu, a danas je upidsao novi bod.

Vukčević je nakon sjajnih igara u Partizanu sa uspjehom igrao i za ruski Saturn, odakle je kao veliko pojačanje prešao u lisabonski Sporting, u kojem je blistao samo u prvoj sezoni. Nakon godina neuspjeha, povrede ramena, Vukčević se konačno vratio u pravu formu!

Bonus video: