Sindikat profesionalnih fudbalera i ove godine organizuje kamp za igrače bez ugovora

"Zainteresovani igrači koji ispunjavaju uslove mogu da se prijave do 22.juna. Prijavni formular je na internet stranici Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore", navodi se u saopštenju
80 pregleda 0 komentar(a)
Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore trening kamp, Foto: SPFCG
Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore trening kamp, Foto: SPFCG
Ažurirano: 12.06.2018. 17:48h

Četvrtu godinu zaredom Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore (SPFCG) u sklopu FIFPro Projekta organizuje Trening kamp za igrače bez ugovora.

Ove godine kamp će se održati u periodu od 27. juna do 6. jula i realizovaće se u dvije faze: Prva je od 27. do 30. juna Beranama, a druga od 1. do 6. jula na Zlatiboru.

U drugoj fazi će biti odigrane najmanje dvije utakmice protiv profesionalnih klubova, saopšteno je iz SPFCG.

U skladu sa standardima projekta, SPFCG obezbjeđuje Uefa Pro licencirane trenere i fizioteraputa, prevoz na relaciji Podgorica - Berane - Zlatibor i nazad, kao i opremu za treniranje i odigravanje utakmica.

U skladu sa dosadašnjom praksom, a to je da svake godine kampom rukovodi drugi trener, SPFCG je za ovu godinu angažovao Nenada Vukčevića, pomoćnog trenera u mladoj reprezentaciji Crne Gore.

Igrači koji stiču pravo učešća na kamp moraju da ispune naredne uslove: Da su bez ugovora, da su odigrali prethodnu sezonu kao profesionalni igrači, da su zdravi i da su u adekvatnoj fizičkoj kondiciji.

"Zainteresovani igrači koji ispunjavaju uslove mogu da se prijave do 22.juna. Prijavni formular je na internet stranici Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Bonus video: