Siniša Mihajlović o uvredama: Pretvaramo se da ih ne čujemo...

Mihajlović je danas kazao da neće podnositi prijavu protiv policajca, a da je pravu verziju događaja ispričao, zato što su se prvo pojavile informacije da se sukobio sa navijačima Lacija
1038 pregleda 0 komentar(a)
Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović je u srijedu bio akter incidenta ispred rimskog "Olimpika", uoči finala Kupa Italije, Lacio - Atalanta.

Srpski trener burno je reagovao na uvrede koje mu je uputio policajac, koji ga je, prema njegovim riječima, nazvao - "ciganskim g.....".

Mihajlović je danas kazao da neće podnositi prijavu protiv policajca, a da je pravu verziju događaja ispričao, zato što su se prvo pojavile informacije da se sukobio sa navijačima Lacija, kluba u kome je igrao šest godina.

"Žao mi je što su navijači Lacija bili umiješani. Moram sam da ih zaštitim, jer nisu uradili ništa. Dogodio se incident, dobio sam izvinjenje, tako da neću da tužim nikoga. Razumijem tenzije, njihov posao nije lak, ali, ipak, moramo da vodimo računa o tome šta pričamo. Uvijek je rasistička uvreda kada te neko nazove "ciganskim g.....", ništa manja nego kada neko uvijedi tamnoputu osobu. Ali, o uvredama kakve ja trpim ne priča se mnogo, često se svi pretvaraju da se ništa nije dogodilo. Međutim, iskreno rečeno - još nije naišao neko ko bi mi tako nešto rekao u lice", rekao je Mihajlović.

Bonus video: