Siti bi da oslabi rivala: "Građani" zainteresovani za štopere Lestera

Sojunču i Evans - poput kompletnog tima - igraju u sjajnoj formi, u defanzivi su odlični i najzaslužniji su što je Lester nakon 12 kola primio najmanje golova u Ligi (8)
1326 pregleda 0 komentar(a)
Sojunču i Evans, Foto: Reuters
Sojunču i Evans, Foto: Reuters

Mančester siti zainteresovan je za štopere Lestera, Džonija Evansa i Čaglara Sojunčua, piše Sky,

Problemi sa povredama defanzivaca primorali su "građane" da razmišljaju o pojačanjima, a sudeći po informacijama za Ostrva izbor je pao na štopere Lestera.

Sojunču i Evans - poput kompletnog tima - igraju u sjajnoj formi, u defanzivi su odlični i najzaslužniji su što je Lester nakon 12 kola primio najmanje golova u Ligi (8).

Džoni Evans je i prije dvije godine bio na meti "građana" - tada je nastupao za VBA, odakle je januara 2018. prešao u Lester. Kada je izgubio trku za Evansom, Siti je doveo Ajmerika Laporta, koji je sada povrijeđen.

Na Laportovo mjesto uskakao je povremeno Fernandinjo, ali on nije dugoročno rješenje za štopera, dok Džon Stouns često ima problema sa povredama. Na poziciji štopera Gvardiola ima još samo Otamendija.

Poslije 12 kola Lester je na drugom mjestu sa 26 bodova - "lisice" imaju bod više od Sitija, koji je na četvrtoj poziciji.

Bonus video: