Sjutra sedam revanš mečeva osmine finala Kupa

Čelik i Rudar igraju svoj meč u četvrtak. Utakmice počinju u 14 časova. Najzanimljivije u Bijelom Polju i kraj Bistrice
1 komentar(a)
Budućnost-Jedinstvo, Foto: Savo Prelević
Budućnost-Jedinstvo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.10.2012. 09:18h

Sjutra je na programu sedam revanš mečeva osmine finala Kupa Crne Gore u fudbalu. Osmi, najzanimljiviji meč ostavljen je za četvrtak - Čelik će u reprizi prošlogodišnjeg finala pokušati u Nikšiću protiv Rudara da materijalizuje solidnih 1:1 iz prve utakmice.

Od sjutrašnjeg programa, najinteresantnije će biti u Bijelo Polju. Aktuelni šampion Budućnost brani 2:1 iz Podgorice protiv Jedinstva. Dva tima sastala su se u subotu pod Goricom u prvenstvu, a Bjelopoljci su odnijeli bod (0:0). Vidjeće se da li će i na svom terenu uspjeti da doskoče Podgoričanima.

Mnogo uzbuđenja očekuje se i kraj Bistrice. Sutjeska je izgubila od Zete sa 1:0 na Trešnjici prije 20 dana, ali daleko od toga da je ekipa Dragana Radojičića digla ruke od najmasovnijeg takmičenja.

U svim ostalim duelima mnogo toga riješeno je u prvim mečevima. Petrovac tako ne bi trebalo da ima problema u Budvi nakon pobjede od 4:0 nad Mogrenom u prvom meču, baš kao ni Mornar, koji je istim rezultatom slavio na svom terenu protiv Berana.

Grbalj u Kolašinu protiv trećeligaša Gorštaka brani 2:0 iz prvog meča, dok Lovćen protiv Igala na Cetinju ipak treba malo više da se potvrdi kako bi potvrdio 1:1 iz prve utakmice.

Konačno, Mladost je jednom nogom već u četvrtfinalu, pošto je u prvom meču savladala Pljevlja u gostima sa 2:1.

Utakmice počinju u 14 časova.

Bonus video: