Sklanjaj mi to ispred očiju: Tumbakoviću "zasmetala" Zvezdina oprema

Za sada Tumba nije "primijećen" u crvenoj majici ili gornjem dijelu trenerke, srećom postoje i plave, bijele i žute garniture sportske opreme crnogorske selekcije
52 pregleda 10 komentar(a)
Ljubiša Tumbaković, Foto: Reuters
Ljubiša Tumbaković, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.03.2018. 09:45h

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković bio je i ostao, i biće zauvijek, veliki navijač Partizana, kluba u kome je proveo najljepše i najbolje dane trenerske karijere.

Crno-bijele boje su mu toliko u srcu da je po dolasku u Podgoricu, kroz šalu, priznao da će se teško navići na crvenu boju našeg nacionalnog tima.

Za sada Tumba nije "primijećen" u crvenoj majici ili gornjem dijelu trenerke, srećom postoje i plave, bijele i žute garniture sportske opreme crnogorske selekcije.

A šta se događa kada se pred njim nađe reprezentativac Crne Gore sa dijelom opreme - Crvene zvezde. To je otkrio Filip Stojković, bek nacionalnog tima i beogradskih crveno-bijelih.

"Najinteresantnije je bilo kada sam se na aerodromu našao ispred selektora, a na leđima mi je bio Zvezdin ranac. Rekao mi je uz osmjeh: 'Sklanjaj mi to ispred očiju'" ispričao je Stojković anegdotu za Žurnal.

Bonus video: