Solskjer: Bolji tim je pobijedio

Menadžer Mančester Junajteda, Ole Gunar Solskjer rekao je poslije sinoćnjeg poraza da njegov tim nije bio dovoljno dobar.
603 pregleda 0 komentar(a)
Ole Gunar Solskjer, Foto: Reuters
Ole Gunar Solskjer, Foto: Reuters

Mančester junajted poražen je sinoć u gradskom derbiju od Mančester sitija (2:0).

Ovim porazom "crveni đavoli" umanjili su šanse da sljedeće sezone igraju u Ligi šampiona. Tim sa "Old Traforda" nalazi se na šestom mjestu sa 64 boda, tri manje od Čelsija koji je na četvrtom mjestu.

Menadžer Mančester Junajteda, Ole Gunar Solskjer rekao je poslije sinoćnjeg poraza da njegov tim nije bio dovoljno dobar.

"Reagovali smo poslije poraza od Evertona, ali nas je na kraju bolji tim pobijedio. Dobili smo reakciju i navijača i igrača i pokušali smo. Vidi se da smo mnogo toga uložili, ali to nije bilo dovoljno. Evidentna je razlika u kvalitetu. Zato su oni na vrhu, a mi smo tu gdje smo. Postavili su standarde, a kada živite u Mančesteru ne možete da budete zadovoljni time. Na nama je da smanjimo taj zaostatak i preteknemo ih“, naglasio je Solskjer.

Solskjer je poručio da nema šta da zamjeri igračima.

"Ne možemo da kažemo da neki od njih nijesu trčali. Jasno je mogla da se vidi odlučnost i fokusiranost. Samo moramo da nastavimo da radimo na tome. Kad god Siti izgubi loptu agresivno pokušava da je vrati i tako dolazi do faulova. Drže loptu visoko i jure da je vrate u svoj posed. Veoma dobro su nas zaustavili“, istakao je Solskjer.

U narednom, 36. kolu, Junajted dočekuje Čelsi u direktnoj borbi za Ligu šampiona.

Bonus video: