Solskjer: Iza nas je sjajna sedmica

"Crveni đavoli" u Zapadni Midlends dolaze poslije ubjedljivog rijumfa nad Čelsijem na startu šampionata
944 pregleda 0 komentar(a)
Solskjer, Foto: Reuters
Solskjer, Foto: Reuters

Drugo kolo Premijer lige u ponedjeljak (21 čas) zatvaraju Vulverhempton i Mančester junajted.

"Crveni đavoli" u Zapadni Midlends dolaze poslije ubjedljivog rijumfa nad Čelsijem na startu šampionata. Ipak, Vulverhempton je jaka ekipa, tim koji je prošle sezone ostao neporažen na tri meča sa Mančester junajtedom - dva u Premijer ligi i jedan u FA kupu.

"Imali smo zaista sjajnu sedmicu, kako na utakmici, tako i na treninzima. Zadovoljan sam onim što su momci pokazali u prvom kolu i iskreno se nadam da ću moći na sve njih da računam i protiv Vulverhemptona", rekao je menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer.

Na današnjoj konferenciji medije je zanimalo i kakav je status Aleksisa Sančesa.

"Sančez je odličan igrač i dio je naše ekipe. Zbog učešća na turniru Kopa Amerika kasnije se pridružio timu, zbog čega malo kaska za nama. Međutim, vjerujem da će vrlo brzo da bude u punoj formi i onda će moći da konkuriše za startnu postavu.Verujem da će igrati mnogo više nego što vi sada očekujete i predviđate u svojim tekstovima", prokomentarisao je Norvežanin.

Još jedan igrač prakično je zaboravljen - Fred.

"Vjerujem da će Fred imati dobru sezonu", kratak je bio Solskjer.

Dobar debi u dresu Juanjteda imao je i najskuplji štoper na svijetu - Hari Megvajer. Njegov uticaj i na terenu i van terena je veliki, kaže Norvežanin.

"Njegovo iskustvo je od velike važnosti za nas. On je tip osobe, koju uvijek volite da imate pored sebe", kazao je Solskjer.

Bonus video: