Solskjeru 230 miliona za pojačanja

Na meti su mladi igrači - Džejdon Sančo, Kalum Hadson-Odoi, Deklan Rajs i Aron Van-Bisaka, kao i dokazani Rafael Varan iz Real Madrida i Kalidu Kulibali iz Napolija
953 pregleda 0 komentar(a)
Ole Gunar Solskjer, Foto: Reuters
Ole Gunar Solskjer, Foto: Reuters

Uprava Mančester junajteda je spremna da za ovo ljeto izdvoji rekordnu sumu za pojačanja - Ole Gunar Solskjer na raspolaganju će imati 200 miliona funti (230 miliona eura), saznaje "Miror".

Norvežanin je u potrazi za vrhunskim fudbalerima, kako bi "crveni đavoli" mogli da se umiješaju u trku za titulu naredne sezone.

Na meti su mladi igrači - Džejdon Sančo, Kalum Hadson-Odoi, Deklan Rajs i Aron Van-Bisaka, kao i dokazani Rafael Varan iz Real Madrida i Kalidu Kulibali iz Napolija.

Smatra se da bi francuski štoper prešao na "Old traford" za 78 miliona eura, dok je minimalna cijena za Kulibalija oko 70 miliona.

Igrači sredine terena, Bruno Fernandeš iz Sportinga i Sol Nigez iz Atletiko Madrida takođe su potencijalna pojačanja, dok bi osam igrača moglo da napusti klub ovog ljeta.

Antonio Valensija, Markos Roho i Mateo Darmijan su na izlaznim vratima. Ander Erera i Huan Mata bi mogli da im se pridruže, jer obojici ističe ugovor na kraju sezone, a spekuliše se i da su Erik Baji, Aleksis Sančez i Fred takođe pred odlaskom.

Bonus video: