Spaleti: Čak i moja majka zna da nam je potreban štoper

"Što ne odete u svlačionicu i pitate ih da li su dovoljno dobri? Radim svoj posao, postoje poteškoće, svima je očigledno da mi nedostaje štoper"
2 komentar(a)
Lućano Spaleti, Foto: Reuters
Lućano Spaleti, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.01.2018. 09:49h

Trener Intera Lućano Spaleti bio je prilično nervozan na konferenciji za štampu nakon meča Fiorentine i Intera u okviru 20. kola Serije A.

Inter je na stadionu "Artemio Franki" ispustio vođstvo u prvom minutu sudijske nadoknade, kada je Simeone pogodio za izjednačenje i veliki bod Fiorentine. Prethodno je vođstvo Interu donio Ikardi.

"Ne mogu više to da podnesem, ne znam šta da kažem… Što ne odete u svlačionicu i pitate ih da li su dovoljno dobri? Radim svoj posao, postoje poteškoće, svima je očigledno da mi nedostaje štoper. Da li očekujete nagradu jer ste uspeli da izbrojite broj igrača u timu? Čak i moja majka od 80 godina kod kuće zna da mi nedostaje štoper", jasan je bio Splaeti, piše španska Marka.

Inter je tako nastavio niz od sedam mečeva bez pobjede (šest u prvenstvu i jedan u kupu).

"Rekao sam vam isti odgovor 750 puta, ali vi nastavljate da pitate. Moramo da radimo i pobjeđujemo. Ne gubimo kredibilitet i plačemo zbog nedostatka igrača. Moramo da se snađemo sa onim što imamo i po mom mišljenju ponekad odigramo dobro. Neću te stvari koristiti kao izgovor, moram da radim svoj posao i pokušam da izađem iz tih situacija“.

Spaleti je prokomentarisao i utakmicu sa Fiorentinom.

"Gubili smo loptu previše jeftino i to nam je stvaralo poteškoće. To nijesu naše karakteristike, gubili smo loptu na banalne načine. Ipak, uspjeli smo da povedemo, iako je Fiorentina zaslužila izjednačenje, imali smo šanse da povedemo sa 2:0. Oni su bilo vam ravnoteže, ali nijesmo iskoristili tu našu prednost”, rekao je Spaleti.

Bonus video: