Srce će vas zaboljeti: Pogledajte starog navijača Ređine koji plače za svojim klubom

Ređinu, ekipu koja je znala da bude "ubice velikih timova" snašlo je upravo to 2015. godine, kada vlasnik kluba Majk Piaca, inače legenda bejzbola, nije stigao ni mogao da plati učešće Ređine u seriji C, pa je tako klub proglasio bankrot i ispao iz profesionalnih liga
6 komentar(a)
Ređina navijač, Foto: Printscreen
Ređina navijač, Foto: Printscreen
Ažurirano: 21.07.2018. 08:12h

Moderni fudbal zna da bude tako okrutan. TV prava, ugovori, participacije učešća za ligu, finansijska održivost samo su neki od pojmova koji mogu da utiču na održivost klubova.

Tradicija, navijači, renome ostano samo romantizovani.

Kako drugačije objasniti da se neki klub ugasi zbog nemogućnosti da sebi plati učešće u C ligi, dok sa druge strane drugi klub zaradi 50+ miliona eura od prodaje dresova samo jednog igrača, i to u 24 h...

Ređinu, ekipu koja je znala da bude "ubice velikih timova" snašlo je upravo to 2015. godine, kada vlasnik kluba Majk Piaca, inače legenda bejzbola, nije stigao ni mogao da plati učešće Ređine u seriji C, pa je tako klub proglasio bankrot i ispao iz profesionalnih liga.

Najbolji osjećaj kad se tako nešto dogodi klubu, ogleda se u tuzi navijača koji u svojim poznim godinama ne može da sakrije emocije.

Suze, one iskrene od srca i duše, kada gledate tim svoje mladosti kako postaje amaterski klub.

JWPlayer video mesto

Bonus video: