Stanković: Završiću karijeru u Interu - Vijesti.me
odluka

Stanković: Završiću karijeru u Interu

"Povremeno mi prolaze neke misli kroz glavu, ali ne mogu da vidim sebe kako odlazim iz ovog kluba", rekao je Stanković za italijansku televiziju Skaj sport.

Stanković
Stanković (Foto: REUTERS)

Srpski fudbaler Dejan Stanković rekao je danas da će završiti karijeru u milanskom Interu, jer ne može sebe da vidi u nekom drugom klubu.

"Završiću karijeru u Interu. Srećan sam ovdje i uvijek ću biti zahvalan predsjedniku (Masimu) Moratiju. Ne mogu sebe da zamislim bilo gdje drugdje, želim da ostanem u Interu. Povremeno mi prolaze neke misli kroz glavu, ali ne mogu da vidim sebe kako odlazim iz ovog kluba", rekao je Stanković za italijansku televiziju Skaj sport.

Stanković, koji je u maju operisao Ahilovu tetivu, istakao je da što prije želi da se vrati u formu.

"Lijepo je kada dobijaš ponude u 33. godini, to znači da još nešto vrijediš. Sada razmišljam samo o tome da se vratim u formu. Prošlo je dva mjeseca od operacije i želim da se što prije da se oporavim. Dobro se osjećam i jedva čekam da počnem da trčim", kazao je Stanković.

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije je u Inter došao na početku 2004. godine iz rimskog Lacija, a u karijeri je još nastupao za Crvenu zvezdu.