Stefan Mugoša na pragu Mogrena

Posao sa Budvanima je gotovo završen, mada igrač, koji je u nemilosti Budućnosti bio i prije dvije sezone, kada nije htio da ide u Ukrajinu, ima i zanimljivu ponudu Mladosti
88 pregleda 2 komentar(a)
Stefan Mugoša, Foto: Savo Prelević
Stefan Mugoša, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.08.2013. 10:28h

Nekada su najbolji igrači Budućnosti odlazili u Crvenu zvezdu, Partizan i brojne inostrane klubove, a sada su pronašli novu destinaciju - Budvu!

Nakon Radivoja Golubovića, novi član Mogrena trebalo bi da postane i 21-godišnji napadač Stefan Mugoša.

Mladom reprezentativcu Crne Gore je istekao ugovor i da ga je uzeo bilo koji klub iz inostranstva, a bio je na probi u Tokiju, morao bi da plati preko 200 hiljada eura Budućnosti kao tzv. kompenzaciju za treninge.

Bio je na pragu dogovora sa matičnim klubom o nastavku saradnje, sve je praktično bilo utanačeno, ali je došlo do neočekivanog obrta.

Mugoša nije imao kud, već je pristao na ponudu Mogrena.

Posao sa Budvanima je gotovo završen, mada igrač, koji je u nemilosti Budućnosti bio i prije dvije sezone, kada nije htio da ide u Ukrajinu, ima i zanimljivu ponudu Mladosti.

"Mugoša ima bolju ponudu od Mogrena i hoće da ide tamo. Na svaki način smo pokušali da ga zadržimo, ali je njihova ponuda bila finansijski jača. Jednostavno, ne želimo da ulazimo u stvari u koje ne možemo. Tu smo nemoćni. Stefana smo željeli da zadržimo po svaku cijenu, ali je ponuda iz Budve bila mnogo bolja i privlačnija", rekao je član Upravnog odbora Budućnosti zadužen za stručni dio, Nikola Jovanović.

Na pragu Budućnosti je bio i jedan od najtalentovanijih golmana Evrope, Danijel Petković, ali je i taj transfer daleko od realizacije, što je "Vijestima” potvrdio i njegov menadžer Dejan Peković.

"Vidjećemo šta će biti sa tim. On nam je interesantan, pokušaćemo da ga dovedemo. Svjesno smo se odlučili na podmlađivanje, jer moramo prvo da saniramo dug. Moramo da budemo dosta strpljivi, da radimo mnogo kako bismo vratili publiku i njeno povjerenje. To je pravi put", zaključio je Jovanović i najavio da će u utorak na probu doći tri mlada igrača iz Južne Amerike.

Bonus video: