Stefan Mugoša: Prošli smo i gore stvari, okrećemo novi list

"Dosta je novih momaka i novi je selektor. Neophodno je da se stvari poslože. Međutim, imamo timski duh i to ćemo da gajimo i da budemo pozitivni u budućnosti",kazao je Mugoša
2087 pregleda 6 komentar(a)
Stefan Mugoša na meču sa Češkom, Foto: Savo PRELEVIC
Stefan Mugoša na meču sa Češkom, Foto: Savo PRELEVIC

Tužna lica crnogorskih fudbalera nakon poraza od Češke 3:0 u Podgorici.

Umjesto da se vrati u borbu, Crna Gora je doživjela jedan od najtežih poraza na domaćem terenu - ubjedljivije od Čeha, slavili su Ukrajinci (4:0) u junu 2013, i Englezi (5:1) u martu ove godine.

"Teško nam je poraz. Primili smo tri gola iz tri prekida. Imali smo šanse u prvom dijelu, trebalo je da damo gol, pa bi i utakmica imala drugačiji tok. U drugom poluvremenu pokazali su koliko su opasni u prekidima. Moramo se izdići iz ovoga i držati se kao ekipa. Prošli smo i gore stvari, okrećemo novi list", kazao je Stefan Mugoša.

Novi selektor, drugačiji tim, mnogo novih lica na terenu (Lagator, Radunović, Hočko, Savićević, pa i Kosović)...

"Dosta je novih momaka i novi je selektor. Neophodno je da se stvari poslože. Međutim, imamo timski duh i to ćemo da gajimo i da budemo pozitivni u budućnosti",kazao je Mugoša.

Nije bilo Savića i Simića, odavno nema Jovetića.

"Povrede nikako da nas zaobiđu. Godinama se borimo sa tim. Želim i nadam se da će se što prije oporaviti", rekao je on.

Crna Gora će posljednja tri meča igrati da izbjegne posljednje mjesto u grupi.

"Poseban motiv za igranje u reprezentaciji nije potreban. Svaki igrač će sigurno dati maksimum, jer je svima čast da igraju za nacionalni tim i jedva čekamo sljedeće okupljanje", rekao je Mugoša.

Bonus video: