Šteger: Dobro je što je Obamejang otišao

„Dobili smo dobru zamjenu. Imamo kvalitet kojim možemo da dostignemo naše ciljeve, čak iako je Obamejang otišao. Zato mislim da je dobra stvar što je otišao, jer sada imamo mir”, rekao je austrijski trener
1 komentar(a)
Obamejang, Foto: Reuters
Obamejang, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.02.2018. 17:53h

Pjer-Emerik Obamejang je prešao u finišu prelaznog roka u Arsenal, a trener Borusije Dortmund Peter Šteger smatra da je to sjajna stvar za njegov tim.

„Srećan sam što je prelazni rok završen. Oduševljen sam što su sve diskusije prestale. Sviđa mi se odluka koju smo donijeli. Jednostavno, ne znate da li bi iko imao mira da smo odabrali suprotno”, rekao je Šteger.

U redove „milionera” je stigao Miši Batšuai. On je došao na pozajmicu do 30. juna.

„Dobili smo dobru zamjenu. Imamo kvalitet kojim možemo da dostignemo naše ciljeve, čak iako je Obamejang otišao. Zato mislim da je dobra stvar što je otišao, jer sada imamo mir”, rekao je Šteger.

Osvrnuo se Šteger i na stanje u Dortmundu.

„Bila je ovo turbulentna sezona u klubu. Obično u Dortmundu treneri ne dobijaju otkaz. Nije laka situacija. Svjesni smo da su nam što prije potrebni bodovi, ali smo relativno mirni”, rekao je austrijski trener, čiji je tim trenutno na 6. poziciji u Bundesligi sa 31 osvojenim bodom nakon tri vezana remija.

Bonus video: