Suares: Nalazim se u najboljem klubu na svijetu

„To je bio trofej za kojim sam žudio, a osvojiti ga u prvom sezoni je nešto specijalno. Naravno, gola u finalu ću se uvijek sjećati”, rekao Urugvajac
1 komentar(a)
Luis Suares, Foto: Beta-AP
Luis Suares, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 13.08.2015. 20:49h

Luis Suares je ljeta prošle godine pojačao Barselona, a odlazak iz Liverpula je, kako kaže, bila prava odluka.

Urugvajac je postigao jedan od pet pogodak u utorak protiv Sevilje u meču koji je Kataloncima donio peti trofej Superkupa Evrope.

"Osvajanje trofeja je dio razloga zbog kojeg sam se pridružio Barseloni, ali takođe smo i u porodici znali da je ispravna čak i prije nego što sam osvojio trofej. Veoma sam srećan u Barseloni, jer se nalazim u najboljem klubu na svijetu. Nije moglo da prođe bolje, ono što smo postigli u mojoj prvoj sezoni je bio san”, rekao je Suares za "Sport360".

Dvadesetosmogodišnji fudbaler je pogodio i u finalu prošlogodišnje Lige šampiona, a to je momenat za koji kaže da nikad neće zaboraviti.

"To je bio trofej za kojim sam žudio, a osvojiti ga u prvom sezoni je nešto specijalno. Naravno, gola u finalu ću se uvijek sjećati”.

Suares zajedno sa Leom Mesijem i Nejmar čini fenomenalan napadački trio.

"Postoji mnogo igrača u ovom timu koji mogu da postignu pogodak, a ja samo želim da odradim dobar posao za tim. Privilegija mi je što mogu da igram sa Mesijem i Nejmarom, to je za mene san. Ukoliko pogledate neke fudbalere ovdje, oni su osvajali trofeje već nekoliko sezona zaredom, a to je i moj cilj sada. Uživali smo u završetku prošle sezone, ali sada dolaze novi izazovi”, zaključio je Suares.

Bonus video: