Sutjeska krenula s pripremama

"Vjerujem prije svega u sebe i u ono što radim.Odmah na startu moramo da stvorimo atmosferu uzajamnog povjerenja", istakao je Radojičić, koji je kao igrač ostavio neizbrisiv trag u Sutjesci.
69 pregleda 4 komentar(a)
Radojičić, Foto: Zoran Đurić
Radojičić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 02.07.2012. 20:28h

Pod dirigentskom palicom Dragana-Gage Radojičića fudbaleri Sutjeske počeli su pripreme za novu sezonu, od koje očekuju, napokon, da se bore za vrh tabele.

Novi trener Nikšićana jasno je stavio do znanja svojim izabranicima šta se od njih očekuje.

"Vjerujem prije svega u sebe i u ono što radim.Odmah na startu moramo da stvorimo atmosferu uzajamnog povjerenja. Igrači su upoznati sa ambicijama. Moramo izgraditi pobjedničke duh, i sa istim ući u svaki meč", kratko je istakao Radojičić, koji je kao igrač ostavio neizbrisiv trag u Sutjesci.

Prozivci je prisustvovao sportski direktor Jovan Gardašević, koji je govorio o planovima i izazovima.

"Pred nama su novi izazovi. Očekujem da ćemo napraviti pozitivan iskorak, i vratiti Sutjesku na staze uspjeha. Nije tajna, to ću ponoviti i danas, cilj nam je da obezbjedimo evropsku vizu. Imamo široku bazu talentovanih igrača, koji će ubrzo biti okosnica prvog tima", istakao je Gardašević.

Prvu fazu priprema Sutjeska će odratiti kraj Bistrice. Do kraja sedmice u planu je odigravanje kontrolnog meča sa Leotarom, a nova destinacija nikšićkih „plavo-bijelih“ od 15. do 28. jula biće Kosjerić.

Kompletiran je i stručni štab – Srđan Kljajević asistiraće Radojičiću, dok će za golmane biti zadužen Zoran Radović.

Bonus video: