Sutjeska se probudila u nastavku, Vučić i Zarubica presudili Grblju

0 komentar(a)
Sutjeska - Mladost, Foto: Vijesti
Sutjeska - Mladost, Foto: Vijesti
Ažurirano: 21.11.2015. 13:10h

Sutjeska je protiv Grblja kraj Bistrice odigrala jedno od najgorih poluvremena ove jeseni, ali se probudila u nastavku - za rutinsku pobjedu od 2:0 i povratak u gornju polovinu tabele.

Nikšićani su iskoristili malo rastojanje sa timovima iz gornjeg doma da priđu četvrtoplasiranom Bokelju na tri boda, ali će za ostanak u trci za plasman u Evropu morati da vežu pobjede...

"Rasteretila nas je ova pobjeda, konačno smo napravili iskorak, iako smo četvrti meč zaredom bili pravi samo jedno poluvrijeme. Ne znam koji je razlog", kazao je Aleksandar Nedović, trener domaćih.

Sutjeska je povela majstorskim golom Miloša Vučića iz „skraćenog kornera” u 62. minutu, da bi potom njegov prezimenjak Marko asistirao Zarubici za 2:0.

Sutjeska - Grbalj 2:0

Nikšić - Stadion: kraj Bistrice. Gledalaca: 500. Strijelci: Mi.Vučić 62, Zarubica 72. za Sutjesku. Sudija: Predag Radovanović (Podgorica) Žuti kartoni: Ćuković, Lončar (Sutjeska) Raičević, Glavan (Grbalj)

Sutjeska: Poleksić, Martinović, D.Karadžić, (od 46.Lončar), Stijepović, Grbović (od 64. Ma.Vučić), Mi.Vučić,, Šofranac, Ćuković, Stefanović, Kordić, Zarubica, (od 88.Vorotović).

Grbalj: Carević (od 46.Spasojević), Grivić, Čolakvić, Čavor, (od 64.Mugoša 5,5) Zorica, (od 68.Vukotić), Pavlović, Vukčević, Cerović, Milojko, Raičević, Glavan.

Bonus video: