Sutjeska vjeruje, Giljen: Nije nam potrebno čudo da bi odbranili titulu

Aktuelni, dvostruki uzastopni, šampion drugi dio prvenstva počinje gostovanjem Zeti, u utorak od 17 u 30
2126 pregleda 0 komentar(a)
Giljen u zagrljaju saigrača nakon meča sa Slovanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Foto: Savo PRELEVIC
Giljen u zagrljaju saigrača nakon meča sa Slovanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Foto: Savo PRELEVIC

Fudbaleri Sutjeske su na osam mečeva u predsezoni ostvarili šest pobjeda, dva puta igrali neriješeno, a ta dva meča na turniru Memorijal "Andrija Anković" riješili u svoju korist boljim izvođenjem penala.

Takva, pa i još bolja, rezultatska serija biće im potrebna i u takmičarskim utakmicama drugog dijela šampionata ako žele da urade nešto što niko nije - da nadoknade osam bodova zaostatka za vodećom Budućnosti.

Vladan Giljen smatra da je to - moguće.

"Lijepo je bilo osvajati i slaviti titule, postavljati rekorde, ali moramo biti fokusirani na ono što nas očekuje - da igramo što bolje, da u svaku utakmicu uđemo kao da je finale, jer jedino tako možemo napraviti uspjeh i stići trenutnu razliku u odnosu na prvoplasiranu ekipu. Vjerujem da nam ne treba čudo da bi prvi prošli kroz cilj na kraju prvenstva, trebamo da budemo mirni, fokusirani i da damo maksimum", kazao je Giljen za sajt Sutjeske.

Aktuelni, dvostruki uzastopni, šampion drugi dio prvenstva počinje gostovanjem Zeti, u utorak od 17 u 30.

"Svaka utakmica je teška, a svi znamo da protiv Zete nikada nije lako igrati. Zeta uvijek ima dobru ekipu, veoma dobrog trenera koji traži pas igru i ta igra kratkih pasova je ono što ih je krasilo u prvom dijelu prvenstva. Mi idemo na pobjedu, svjesni smo svojih kvaliteta, očekujemo tvrdu utakmicu, ali smatram da ćemo na kraju mi biti oni koji će slaviti", rekao je Giljen.

Bonus video: