Suze na "King paueru", navijači Lestera u totalnom delirijumu

Predsjednik kluba, Tajlanđanin Višaj Srivadanapraba, je uoči jedne od najvažnijih utakmica u sezoni sletio na stadion helikopterom i poklonio svakom navijaču po krofnu i limenku piva za svoj rođendan.
8 komentar(a)
Lester, Foto: Reuters
Lester, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.04.2016. 19:57h

Nestvarne dane proživljavaju navijači Lestera, koji gledaju u lice senzacionalnom osvajanju titule Premijer lige.

Pobjedom nad Sautemptonom, "lisice" su povećale prednost na sedam bodova u odnosu na drugoplasirani Totenhem, samo šest kola prije kraja.

Bajkovite scene gledane su na stadionu "King pauer", i prije i poslije meča.

Predsjednik kluba, Tajlanđanin Višaj Srivadanapraba, je uoči jedne od najvažnijih utakmica u sezoni sletio na stadion helikopterom i poklonio svakom navijaču po krofnu i limenku piva za svoj rođendan.

Rođendan su mu čestitali fudbaleri, četvrtom uzastopnom pobjedom od 1:0, kao i navijači koji su priredili atmosferu za nezaborav.

Po završetku meča na stadionu je zavladala euforija kakvu je teško opisati riječima.

"Osvojićemo prvenstvo, osvojićemo prvenstvo", skandirala je masa obojena u plavo, a pojedini navijači nisu moglo zadržati suze...

"Gledali smo duel Liverpula i Totenhema, rezultat tog meča nam je odgovarao, i znali smo da ovu šansu ne smijemo da propustimo. Moj prvi gol u sezoni? Nikada nije kasno, a mislim da momenat nije mogao da bude bolji", istakao je kapiten Lestera Ves Morgan, strijelac pobjedonosnog gola protiv Sautemptona.

Kladionice su prije početka sezone šanse Lestera da osvojili titulu procijenile kvotom - 500. Koeficijent je sada 1,28!

"Ovo je magična sezona i treba da uživamo u njoj, jer svi znamo da naredna ne može da bude ista", kazao je trener „lisica” Klaudio Ranijeri, koji još ne želi da priča o tituli.

"Sjajno se borimo sa pritiskom, a to je dobar znak. Nakon remija Totenhema, cijela Engleska je čekala na nas".

Naravno, još nije gotovo, iako Lester ima bolji raspored od Totenhema. U narednom kolu "lisice" gostuju Sanderlendu, koji je u zoni ispadanja, dok "sparsi" dočekuju Mančester junajted. Lester motri i na trećeplasirani Arsenal, koji ima 11 bodova, ali i utakmicu manje.

"Tobdžije" narednog vikenda gostuju Vest Hemu.

Bonus video: