Švajnštajger još u šoku od napada, otkazao Levu poziv

„Još sam pod utiskom zbog dešavanja u petak. Iskreno saučesće svima koje je zahvatila tragedija”, napisao je Švajnštajger na svom Tviter profilu
2 komentar(a)
Bastijan Švajnštajger i Pol Pogba, Foto: Reuters
Bastijan Švajnštajger i Pol Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.11.2015. 19:56h

Fudbaler Mančester junajteda Bastijan Švajnštajger neće igrati za reprezentaciju Njemačke protiv Holandije u prijateljskoj utakmici, jer je još šokiran terorističkim napadima u Parizu.

Selektor Njemaca Joakim Lev odlučio je da odmori Švajštajngera i još šestoricu neimenovanih reprezentativaca za duel u Hanoveru protiv Holandije.

„Još sam pod utiskom zbog dešavanja u petak. Iskreno saučesće svima koje je zahvatila tragedija. Mislim i na ljude u Bejrutu, jer nije bitno odakle ljudi dolaze ili koja je njihova vjera, moramo da ostanemo ujedinjeni”, napisao je Švajnštajger na svom Tviter profilu, a prenosi agencija AFP.

Za razliku od nekolicine fudbalera, utakmici u utorak prisustvovaće njemačka kancelarka Angela Merkel, samo četiri dana nakon što je 127 osoba izgubilo život u glavnom gradu Francuske.

Jedan od sedam napada dogodio se ispred stadiona Sen Deni u toku utakmice između Francuske i Njemačke.

Njemački fudbaleri morali su cijelu noć da provedu na stadionu i spavaju u svlačionicama, a tek su rano ujutro mogli da odu.

Bonus video: