Sve spremno za kamp Partizana u Herceg Novom

Gradonačelnik Herceg Novog Dejan Mandić je istakao da kamp i saradnja sa Partizanom nisu samo dobra promocija sporta i mogućnosti grada, već i promocija turizma.
2 komentar(a)
Ažurirano: 26.11.2013. 23:07h

Sve je spremno za početak kampa Partizana koji će se od 8. do 21. januara naredne godine održati u Herceg Novom na terenima Sportskog centra u Sutorini i FK Igala.

Tim povodom je danas organizovana i prezentacija u Herceg Novom kojoj su prisustvovali direktor marketinga beogradskog kluba Snežana Filipović, predsjednik Opštine Herceg Novi Dejan Mandić, direktor marketinga FK Obilić iz Herceg Novog Milica Lučić, fudbaler Partizana Miloš Jojić i portparol Partizana Biljana Obradović.

Polaznici škole će biti dječaci rođeni 1999. godine i mlađi iz Crne Gore, Srbije i Republike Srpske, a kao i ranijih godina postoji mogućnost da polaznici budu i iz drugih zemalja.

"Našim boravkom u Herceg Novom u dva navrata i razgovorima sa nadležnima u Opštini i u FK Obilić dogovorili smo da na raspolaganju imamo tri-četiri terena, zatvorene balone koje bismo koristili u slučaju lošeg vremena i odličan novoizgrađeni hotel, što je veoma bitno. U kampu će raditi poznati stručnjaci iz Partizana, a rukovodilac će biti legenda Momčilo Vukotić. Sve informacije o uslovima učešća na kampu zainteresovani mogu dobiti u marketingu Partizana u Beogradu, odnosno u Obiliću u Herceg Novom", rekla je Filipović.

Gradonačelnik Herceg Novog Dejan Mandić je istakao da kamp i saradnja sa Partizanom nisu samo dobra promocija sporta i mogućnosti grada, već i promocija turizma.

"Partizan je institucija i nismo željeli da propustimo ponudu koja nam je stigla. Zato se mi iz lokalne uprave i sve sportske strukture grada koje se odnose na fudbal zalažemo da ovaj projekat bude sastavni dio razvoja grada u budućnosti", kazao je Mandić.

A fudbaler „crno bijelih” Miloš Jojić se prisjetio da je prije desetak godina na sličan način počeo s fudbalom.

"Imao sam 10 godina i za mene kao dječaka koji obožava fudbal to je bio početak ostvarenja snova. Ponikao sam u generaciji koja je dala velike talente, od Lazara Markovića, Aleksandra Mitrovića, a danas Nikole Petrovića i Andrije Živkovića sa kojima igram u prvom timu Partizana. Za nekoga ko sanja da jednog dana obuče crno-bijeli dres i postane prava fudbalska veličina, ne postoji bolji put od Partizanove omladinske škole", poručio je Jojić.

Bonus video: