Tejlor: Gaskojnu je potreban nadzor zbog alkohola

Gaskojn je učestvovao na dobrotvornom skupu u četvrtak u Northemptonu, a prilikom govora se teturao i pričao nepovezano
0 komentar(a)
Gaskojn, Foto: Beta/AP
Gaskojn, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.02.2013. 15:47h

Predsjednik Udruženja profesionalnih fudbalera Engleske (PFA) Gordon Tejlor rekao je danas da je bivšem reprezentativcu Polu Gaskojnu potreban 24-časovni nadzor jer je ponovo počeo da pije.

"Zvučao je kao da mu je potreban 24-časovni nadzor. Potreban mu je neko ko bi se brinuo o njemu i kako bi ga spriječio da uradi nešto glupo", rekao je Gordon britanskim medijima.

Gaskojnov agent Teri Bejker rekao je u subotu da je život bivšeg reprezentativca Engleske u opasnosti.

Gaskojn je učestvovao na dobrotvornom skupu u četvrtak u Northemptonu, a prilikom govora se teturao i pričao nepovezano.

Tejlor je rekao da je PFA platilo program detoksikacije za Gaskojna prije nekoliko nedelja, ali da ga je on svojevoljno napustio.

Tejlor je izrazio zabrinutost da bi Gaskojn mogao da doživi sudbinu bivšeg fudbalera Mančester junajteda Džordža Besta, koji je 2005. godine umro u 59. godini poslije duge borbe sa alkoholizmom.

"Kod njega je slučaj jedan korak napred, dva nazad. Razgovarao sam prošlog vikenda sa Polom i sve od njega zavisi. Ne želimo da se dogodi još jedna Džordž Best tragedija. Njemu je potrebna velika podrška sistema, a ima je od prijatelja. Ali, nervira to što kada mislite da situacija napreduje, sve izmakne kontroli", rekao je Tejlor.

Bonus video: