Teri: Trudiću se da zaslužim mjesto u timu

"Povreda je bila takva da mi je bilo potrebno vrijeme, posljednje tri-četiri nedjelje osjećao sam ukočenost i morao sam da budem oprezan. To je iza mene i sada sam spreman", kaže Teri
0 komentar(a)
Čelzi, Foto: Beta/AP
Čelzi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.02.2013. 23:19h

Kapiten Čelzija Džon Teri spreman je da se ponovo bori za mjesto u timu.

Defanzivac londonskog kluba je, međutim, svjestan da neće biti lako da se vrati u startnih 11, pošto su Branislav Ivanović i Geri Kejhil dokazali da su sjajan tandem.

Teri se nedavno vratio na teren poslije četiri mjeseca pauze, prvo zbog suspenzije, a zatim i povrede koljena, odigrao je cio meč u porazu protiv Njukasla (3:2), a potom se ponovo vratio na klupu.

"Nisam blesav, bio sam odsutan četiri mjeseca i znam da će biti teško da se vratim, jer su za to vrijeme Kejhil i Ivanović igrali dobro i postizali golove. Naravno da želim da igram, ali poštujem saigrače i trudiću se da zaslužim mjesto u timu. Ne izdvajam se iz grupe, neću da odem kod trenera i zatražim da me ubaci", rekao je Teri za klupski sajt.

Čelsi je minulog vikenda pobijedio Brentford sa 4:0 i izborio plasman u osminu finala FA kupa. Posljednji gol na meču postigao je upravo Teri.

"Bilo je frustirajuće jer dugo nisam igrao, a svaki fudbaler želi da bude na terenu. Povreda je bila takva da mi je bilo potrebno vrijeme, posljednje tri-četiri nedjelje osjećao sam ukočenost i morao sam da budem oprezan. To je iza mene i sada sam spreman", dodao je Teri.

Teri je za Čelzi odigrao 557 utakmica i postigao 51 gol.

Bonus video: