Težak poraz Krila, Grof se sprema za baraž?

Krila su u zoni baraža, a u posljednjih pet kola igraju protiv Zenita, Spartaka i CSKA
550 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Božović, Foto: Milos Vukadinovic
Miodrag Božović, Foto: Milos Vukadinovic
Ažurirano: 25.04.2019. 20:03h

Nakon sjajnog starta proljećnjeg dijela u ruskoj Premijer ligi, crnogorskom stručnom štabu u Krilima Sovjetov, sve se pretumbalo!

Krila su u posljednjih pet utakmica osvojila tri boda, a danas su doživjela težak poraz pred svojom publikom u Samari.

Slavio je Ural 1:0, golom sa penala koji je u 61. minutu realizovao El Kabir. Krila su sada u zoni baraža, mjesto direktnog ispadanja je udaljeno osam bodova a zona spasa samo bod. Do kraja je ostalo još pet kola u najjačem takmičenju u Rusiji.

A nakon nevjerovatnih igara i sjajnih rezultata Krila su "pala" nakon poraza od njegovog bivšeg kluba i igrača, Arsenala Tule i Luke Đorđevića koji je golom riješio utakmicu. Krila su uspjele da se vrate, ali ih je sudijska greška koštala boda u Krasnodaru...

Krila su danas bila bolji rival u prvom, ali su u nastavku prepustila igru rivalu do vodećeg gola. Potom su opet stvarali šanse domaći igrači, ali bez uspjeha. Na kraju, gosti su realizovali jedinu pravu šansu - penal, Krila su promašila četiri zicera za prvi poraz od Urala poslije 25 godina!

Tek Krila su u posljednjih pet kola slavila jednom uz četiri poraza. U posljednjih pet kola, gostuju velikanima Zenitu i CSKA, a dočekuju Spartak, pa im ni raspored ne ide na ruku u borbi da izbjegnu baraž.

Bonus video: