Tim SPFCG poražen od Krupe na Zlatiboru

Kako ovaj projekat SPFCG i FIFPro ima širi kontekst, igrači oba tima i sudijska trojka podigli su crvene kartone sa natpisom „Pokaži crveni karton rasizmu“ i na taj način simbolično se pridružili „Show racism the red card“ globalnoj kampanji
0 komentar(a)
spfcg, Foto: SPFCG
spfcg, Foto: SPFCG
Ažurirano: 04.07.2018. 18:45h

Ekipa Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore, koju čine igrači bez ugovora, odigrala je i drugu kontrolnu utakmicu u okviru SPFCG/FIFPro Trening kampa 2018.

Bosansko-hercegovački premijerligaša Krupa je slavio 3:2.

Krupljani su iskoristili greške u odbrani ekipe SPFCG sredinom prvog poluvremena i golovima Milanovića u 25. Koljića u 27. i 31.minutu poveli sa 3:0.

Ekipa SPFCG se vratila u meč golom Batute u 43, dok je konačan rezultat postigao Gazivoda, efektnim golom u 75.minutu.

Kako ovaj projekat SPFCG i FIFPro ima širi kontekst, igrači oba tima i sudijska trojka podigli su crvene kartone sa natpisom „Pokaži crveni karton rasizmu“ i na taj način simbolično se pridružili „Show racism the red card“ globalnoj kampanji.

SPFCG: Rosandić, Mučalica, Božović, Pajović, Vukčević, Kosović, Sekulović, Nikočević, Krstović, Drobnjak, Knežević. Igrali su još: Delibašić, Batuta, Tatalović, M. Gazivoda, S. Gazivoda, Stijepović i Đurković.

Trener: Nenad Vukčević

Bonus video: