Titograd domaćin pretkvalifikacionog turnira u futsalu

Šampion Crne Gore u futsalu, ekipa Titograda biće domaćin turnira grupe B preliminarne runde kvalifikacija za EUFA Futsal kup, odlučila je Uefa u Nionu
0 komentar(a)
Futsal, Foto: Uefa.com
Futsal, Foto: Uefa.com
Ažurirano: 02.07.2015. 19:57h

Šampion Crne Gore u futsalu, ekipa Titograda biće domaćin turnira grupe B preliminarne runde kvalifikacija za EUFA Futsal kup.

Na žrijebu koji je danas održan u Nionu odlučeno je da će naš predstavnik u kvalifikacijama za elitno futsal takmičenje igrati protiv predstavnika Hrvatske, Republike Irske i Velsa - Nacionala iz Zagreba, Blu medžika iz Dabilna i Kardif Univerziteta iz Kardifa. Svi turniri preliminarne runde kvalifkacija, kojih je ukupno osam, igraće se od 25. do 30. avgusta. Plasman u glavnu rundu kvalifkacija izboriće pobjednici grupa preliminarne runde.

Ukoliko izbori plasman u glavnu rundu kvalifkacija naš šampion će za protivnike imate ukrajinsku Lokomotivu iz Harkova, Targu Mureš iz Rumunije i pobjednika grupe E preliminarne runde kvalifikacija u kojoj se nalaze Hamburg (Njemačka), Fljamurtari (Albanija), Vikingur (Island) i Diferdanž (Luksemburg).

Mečevi glavne runde kvalifkacija igraju se od 29. septembra do 5. oktobra.

Bonus video: