Titograd prvak Crne Gore u futsalu

Podgoričani su u finalu savladali Brskovo iz Mojkovca rezultatom 8:3
2414 pregleda 0 komentar(a)
KMF Titograd, Foto: FSCG
KMF Titograd, Foto: FSCG
Ažurirano: 02.06.2019. 19:59h

Titograd je novi šampion Crne Gore u futsalu - podgorički tim je danas u finalu u dvorani "Verde" savladao Brskovo iz Mojkovca rezultatom 8:3.

Golovima Bajovića i Obradovića Titograd je poveo 2:0 nakon osam minuta igre, a neizvjesnost je vratio Ćorović pogotkom za 2:1 u 13. minutu. Već u 18. je bilo 4:1 (strijelci Bajović i Mugoša), da bi Mojkovčani posljednji trzaj imali preko Minića u 19. Kasnije je sve bilo u znaku Titograda...

"Bio je ovo težak meč protiv odlične ekipe. Bilo je teško za nas i na psihološkom planu, jer nam je svima teško pala tragična smrt kapitena Marka Bajčetića. Na kraju je, ipak, sve ispalo dobro", rekao je trener novog šampiona Zoran Milašević.

Bajović i Mugoša su bili dvostruki strijelci, a po jednom su pogađali Obradović, Drašković, Miličić i Barović. Ćorović, Minić i Vučetić su bili strijelci za Brskovo.

Titograd - Brskovo 8:3 (4:2)

Podgorica - Dvorana „Verde”. Gledalaca: 600. Sudije: Veljko Bošković (Bijelo Polje), Saša Goranović (Nikšić). Strijelci: Bajović u 3. i 18, Obradović u 8, Mugoša u 16. i 34, Drašković u 28, Miličić u 32, Barović u 33. za Titograd, Ćorović u 13, N. Minić u 19, M. Vučetić u 30. minutu za Brskovo.

Titograd: Despotović, Drašković, Bojanović, Bajović, Mugoša, Sekulić, Spasojević, Efović, Novović, Barović, Miličić, Adžić, Obradović, Durutović.

Brskovo: D. Vučetić, Ćorović, N. Minić, M. Vučetić, Vidaković, Ivanović, Milačić, B. Minić, Radulović, M. Ćorić, Zejak, A. Ćorić.

Bonus video: