TRANSFERI UŽIVO: Englezi prate novog Pogbu, Čelsi osigurao Emersona, Sančes prošao preglede

Pratite zimski fudbalski prelazni rok uživo na portalu Vijesti
67 pregleda 1 komentar(a)
sančez, Foto: Mirror.co.uk
sančez, Foto: Mirror.co.uk
Ažurirano: 21.01.2018. 20:35h

21.20 Aleksis Sančes je prošao medinske preglede u Junajtedu.

21.15 Bubakari Soumare ima samo 18 godina, prvotimac je Lila, a porede ga sa Polom Pogbom.

Lester je već bacio udicu, Everton, takođe, a interesuje se i Mančester siti.

Soumare je došao u Lil iz PSŽ-a, kako bi igrao, a ne gledao druge kako igraju.

21.05 Jirgen Klop je rekao da neće dovoditi zamjenu za Filipea Kutinja.

"Idemo sa ovim šta imamo. Zadovoljan sam timom. Imam Lalanu, koji nije igrač kao Kutinjo. Drugačiji je profil igrača, a sjajan fudbaler, koga nije bilo zbog povrede", rekao je Klop.

20.15 Navijači Šalkea poslali su poruku Leonu Gorecki, koji na kraju sezone ide u Bajern.

"Ni novac, ni titule nisu važniji od kluba. Ko to ne shvata, može da ide dođavola", stajalo je na tribinama "Veltins arene" na današnjem meču sa Hanoverom.

19.55 Zvanično - Španac Havi Grasija novi je trener Votforda. Naslijedio je Marka Silvu.

ž19.05 Kako javlja "Skaj sports", Majkl O'Nil će u narednih 48 sati odlučiti da li će ostati selektor Sjeverne Irske ili prihvatiti ponudu da postane selektor Škotske.

18.25 Brazilac Rafinja doputovao je iz Barselone u Milano. Sjutra će potpisati za Inter.

Igraće na pozajmicu, a Inter će imati obavezu da ga otkupi za 35 miliona eura, ako se plasira u Ligu šampiona.

17.57 Čelsi nije siguran da će uspjeti u naumu da angažuje Edina Džeka a pojačanje u napadu mu je neophodno. "Sky sports" tvrdi da se čelsi interesuje za napadača Barnlija, 28-godišnjeg Ešlija Barnsa

Barns je ove sezone u 23 nastupa za Barnli postigao tri gola.

16.53 I dok ruski fudbaleri sanjaju najjače evropske lige, igrač Spartaka Ze Luis odbio je da ide iz Rusije. Napadač Saprtaka i Zelenortskih ostrva, Ze Luis, dobio je dvije ponude da ide u Premijer ligu, ali je odbio.

Najkonkretniji je bio Brajton, koji je ponudio 20 miliona funti. Ze Luis je ove sezoen u deset nastupa postigao dva gola i imao je šest asistencija.

16.04 Mančester siti je u zimskom prelaznom roku ispustio Čileanca Aleksisa Sančesa koji je izabrao gradskog rivala Junajted, pa su "građani" donijeli odluku da se u ovom roku pojačaju sa dvojicom fudbalera. na meti su samo Brazilac Fred iz Šahtjora, koji je rpvi ove sezone pobijedio Mančester siti, ali i defanzivac Vest Bromviča, Džoni Evans.

Britanski mediji spekulišu da će transfer Freda koštati građane oko 50 miliona eura!

Fred ima 24 godine i po dva gola i asistencije na kontu ove sezone, dok je 30-godišnji Sjeverni Irac upisao dva gola i asistenciju u Premijer ligi ove sezone.

15.45 Iako hrvatskom vezisti Mateu Kovačiću ne daje previše prilike da igra, madridski Real odbio je za njega ponudu kineskog Tjansu Sunina. Za hrvatskog reprezentativcea interesuje se i Inter, a Kovačić je ove sezone u dresu Reala odigrao svega pet utakmica.

15.20 Čelsi i Roma u načelu su dogovorili transfer lijevog beka Emersona, ali šampion Engleske želi i Edina Džeka.

Kako javljaju italijanski mediji, Čelsi je ponudio 50 miliona eura za njih dvojicu, Roma traži 65.

14.45 Aleksis Sančes je stigao u Mančesterovu bazu - Karington, gdje će obaviti ljekarske preglede prije potpisa ugovor sa Junajtedom.

14.25 Totenhem se raspituje za Kevina Gameira. Engleski mediji javljaju da je klub iz Londona zainteresovan da pozajmi Francuza iz Atletiko Madrida.

14.15 Votford je otpustio trenera Marka Silvu nakon serije loših rezultata. Zamijeniće ga Španac Havi Grasija, koji je u junu napustio Rubin iz Kazanja.

13.40 Sautempton ne odustaje od napadača Gvida Karilja i Kvinsija Promesa. Spremio je 50 miliona funti.

13:15 PSŽ i Lasana Dijara su se dogovorili oko buduće saradnje. Bivši reprezentativac Francuske u bogatoj karijeri je nosio, između ostalih, dresove Čelzija, Arsenala, Real Madrida, Marseja...

12:34 Benevento vjeruje u osptanak u Seriji A. Fenjeraš je aktivan u zimskom prelaznom roku, stigli su Filip Đuričić iz Sampdorije, Žan-Klod Bilongo iz Maribora, Šeik Diabate iz Osmanlispora, Sandro iz Trabzonspora i Giljerme iz Legije, a blizu su dovođenja i Bruna Alveša iz Glazgov Rendžersa. Klubovi su dogovorili uslove, sada je sve na Portugalcu koji je u pregovorima oko plate. Benevento je osvojio 7 bodova u 20 utakmica Serije A. Spal, koji je u zoni spasa udaljen je osam bodova.

12:27 Deportivo iz La Korunje pozajmio je do kraja sezone golmana Dinama iz Kijeva Maksima Kovala.

12:10 Žoržinjo će produžiti ugovor sa Napolijem do 2022. godine, a zarađivaće oko 3.000.000 eUra po sezoni sa bonusima.

11:50 Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata blizu je dogovora sa Valensijom. Dolaskom Aleksisa Sančeza, imaće manju minutažu, a na ljeto mu ističe ugovor sa Mančester junajtedom.. Valensija, za koju je igrao od 2007. do 2011. godine, nudi MU povratak na Mestalju.

10:58 Pjer Emerik Obamejang je nikad bliži Arsenalu. Tim iz Londona je postigao sa Gaboncom , tačnije njegovu platu od 10 miliona eura po sezoni, a Arsenal se i zvanično obratio Dortmundu. Njemci traže 60 miliona, uz bonuse bi trebalo da posao bude gotov do večeras. Navodno, dio novca od prodaje Obamejanga Borusija Dortmund će utrošiti za dovođenje Bačuaija iz Čelsija.

10:50 Bajern iz Minhena zainteresovan je za igrača Liverpula Emrea Džana, prenijeli su italijanski mediji. Tutosport je naveo da je Bajern ušao u trku za igračem Liverpula i mogao bi da pokvari planove Juventusa da dovede 24-godišnjeg nemačkog fudbalera. Juvenuts je već duže zainteresovan za Džana, a britanski mediji su početkom mjeseca prenijeli da je fudbaler postigao usmeni dogovor sa šampionom Italije o transferu u letnjem prelaznom roku.

10:22 Juventus nije previše aktivan u zimskom prelaznom roku. Stara dama se okrenula ljetnjem prelaznom roku, a ako je vjerovati pisanjima britanskih medija još jednog igrača sa Ostrva će pokušati da dovede na ljeto. Nakon navodno postignutog dogovora sa igračem Liverpula Emre Džanom i započetih pregovora sa zvijezdom Arsenala Mesutom Ozilom, šampion Italije je "bacio oko" na još jednog igrača tima iz Londona - Džeka Vilšira. Reprezentativcu Engleske trenutno je na pozajmici u Bormutu, a na kraju sezone mu ističe uguvor sa Arsenalom. Juventus će već sada pokušati da sa njim postigne dogovor, kako bi na ljeto kao slobodadn igrač došao u Torino.

10:08 Toni Kros spreman je da napusti Real. Prema pisanju "Don Balona", Njemac je izrazio želju da pređe u Liverpul, kako bi radio sa Jirgenom Klopom.

9:50 Predsjednik Real Madrida Florentini Perez navodno je prvoj zvijezdi kluba Kristijanu Ronaldu kazao da će na kraju sezone biti prodat. Mediji u Španiji i Velikoj Britaniji navode da će borbu za potpis 32-godišnjeg Portugalca voditi Mančester junajted i PSŽ.

Navodno, novac od prodaje Ronalda bio bi utrošen za dovođenje napadača Harija Kejna. Cijena fudbalera Totenhema je 200 miliona funti. Opširnije OVDJE.

9:40 Alžirac Islam Slimani na pragu je prelaska u Čelsi. Prema pisanjima ostrvskih medija, 29-godišnji napadač bi u London stigao na pozajmicu do kraja sezone.

9:11 Kristal Palas poražen je od Arsenala 4:1 u poslednjem kolu Premijer lige, a trener Roj Hodžson je kazao da do kraja zimsskog prelaznog roka želi da dovede četiri pojačanja, kako bi dodatno pojačao tim. Prema pisanju ostrvskih medija na pola je puta da mu se želja ostvari jer su blizu dolaska na "Selhrstu" vezista Benfike Erdal Rakip i defanzivac Zaglebja Jaroslav Jah.

9:07 Henrik Mihtarijan uslikan je sinoć u Londonu. Dosadašnji igrač Mančester junajteda biće dio trampe "đavola" i Arsenala. U suprotnom smjeru ide Aleksis Sančez.

BBC je objavio da nikakvo obeštećenje neće biti uključeno u pomenutu trampu, već da će igrači razmjeniti klubove.

Bonus video: