TRANSFERI UŽIVO: Jovetić dobio konkurenciju - italijanski vunderkind u Monaku

Pratite zimski fudbalski prelazni rok uživo na portalu Vijesti
163 pregleda 0 komentar(a)
pelegri, Foto: Asmonaco.com
pelegri, Foto: Asmonaco.com
Ažurirano: 27.01.2018. 20:54h

21.40 Ronald Kuman je glavni kandidat da postane selektor Holandije umjesto Dika Advokata, javljaju mediji u toj zemlji.

Kumanov posljednji posao je bio na klupi Sautemptona.

21.07 Brajton je blizu da završi pozajmicu Leonarda Uljoe iz Lestera.

21.05 Havijer Pastore želi da ode iz PSŽ-a kako bi konkurisao za mjesto u reprezentaciji Argentine na Mundijalu.

"Sviđa mi se Pariz, volim klub, ali moram da donesem tešku odluku. Želim na Svjetsko prvenstvo, a neću otići sigurno, ako ostanem. Međutim, vratio bih se samo u Italiju, nigdje drugo ne bih išao. Italijansku ligu poznajem dobro", rekao je Pastore, koji je u PSŽ došao iz Palerma.

20.37 Brazilac Ganso, nekada partner Nejmara u Santosu, nije se snašao u Sevilji. Želi da ode i iz Španije, a interesuje se Bešiktaš.

19.50 ZVANIČNO Monako je doveo najvećeg italijanskog talenta - 16-godišnji Pjetro Pelegri je stigao u Monte Karlo iz Đenove.

Plaćen je 25 miliona eura, plus bonusi. Pelegri je ušao u istoriju italijanskog fudbala, kao najmlađi debitant svih vremena u Seriji A. Prvi meč odigrao je sa 15 godina i 280 dana.

Već je upisao tri gola u seniorskoj konkurenciji.

"Došao sam u klub koji radi sjajno sa mladim igračima i pruža im najbolje uslove za napredovanje. Radiću naporno kako bih postao najbolji igrač Monaka", rekao je Pelegri.

18.24 Stefan Šćepović odlazi iz Hihona. Srpski napadač vjerovatno će se pridružiti bratu Marku u Videotonu.

17.35 Potencijalni srpski reprezentativac Nemanja Radoja, član Selte, nalazi se na radaru Atletiko Madrida, javljaju španski mediji.

17.25 Poput Đerara Pikea, i Đordi Alba naredne sedmice će produžiti ugovor sa Barselonom do 2022. godine, tvrdi "Mundo deportivo".

16.40 Frenk Lampard, legenda Čelsija, smatra da bi Edin Džeko bio veliko pojačanje za tim Antonija Kontea.

"Sjajan napadač. Neobičan, kompletan. Bio bi pravo rješenje", rekao je Lampard.

15.40 Pjer Emerik Obamejang je počeo meč sa Frajburgom, što bi moglo znači da nema ništa od njegovog odlaska iz Dortmunda u Arsenal.

To je potvrdio i direktor Mihael Cork.

"Ili će naši zahtjevi biti ispunjeni, ili Obamejang ostaje do ljeta. To je dogovoreno i sa njim i sa njegovom porodicom", rekao je Cork.

Navijači Borusije su, međutim, bijesni, pa je napadača iz Gabona dočekao transparent:

"Nijedan igrač nije veći od kluba".

15.30 Janik Karasko je izgubio mjesto u startnoj postavi Atletiko Madrida, blizu je odlaska, a italijanski "Skaj" javlja da to želi da iskoristi Juventus.

Prvi kontakti su, navodno, uspostavljeni, ali je malo vremena do kraja januara. Na ljeto bi posao mogao da bude dogovoren.

15.00 Mladi napadač Umar Sadik vratio se u Romu sa pozajmice u Torinu i odmah je pozajmljen holandskoj NAC Bredi.

14.40 Sevilja do kraja januarskog prelaznog roka neće odustati od Mičija Bašuajia, a kao alternativu ima Danijela Staridža.

14.05 Roma će u narednih nekoliko dana pokušati da dovede Aleiša Vidala iz Barselone. Pominje se i Đerar Delofeu, ali Monći preferira beka katalonskog kluba.

13.30 Dejvid Bekam u ponedjeljak će zvanično predstaviti novi fudbalski klub čiji je vlasnik - Majami FC.

Majami će od 2020. godine igrati u MLS ligi.

13.10 Đovani Simeone, napadač Fiorentine, je rekao da bi volio da radi sa svojim ocem - Dijegom, čuvenim trenerom Atletika.

"Znate zašto? Zato što je jedan od najboljih trenera na svijetu. Njegovo znanje i posvećenost su zapanjujući", rekao je mlađi Simeone.

13.06 Agent Napolijevog veziste Žoržinja je u Mančesteru i razgovara sa čelnicima Junajteda oko transfera narednog ljeta, javljaju italijanski mediji.

13.05 Bešiktaš je pozajmio Brižu hrvatskog defanzivca i reprezentativca Mateja Mitrovića do kraja sezone.

12.40 Slovački vezista iz Selte Stanislav Lobotka na meti je Intera. javljaju španski mediji.

Lobotka ima 23 godine, a Selta ga procjenjuje na čak 35 miliona eura.

12.05 Klarens Sidorf je glavni kandidat da dođe na klupu Deportivo La Korunje, ukoliko trener Kristobal dobije otkaz, što je gotovo izvjesno, nakon serije loših rezultata.

11.50 Đerar Pike u ponedjeljak će produžiti ugovor sa Barselonom do 2022. godine.

11.47 Mateo Darmijan je blizu povratka u Italiju. Bek Mančester junajteda mogao bi karijeru da nastavi u Juventusu.

11.45 Sampdorija je zainteresovana za dva hrvatska fudbalera - Marka Roga iz Napolija i Marsela Brozovića iz Intera.

11:18 Mančester siti postigao je dogovor sa Atletikom iz Bilbaa o transferu Emerika Laporta. Kako prenosi Skaj Italija Siti je pristao da plati 57 miliona funti, koliko iznosi otkupna klauzula u ugovoru 23-godišnjeg defanzivca. To bi mogao da bude rekordan transfer engleskog kluba, nakon što je 2015. godine plaćeno 55 miliona za Kevina De Brujnea.

11:10 Juventus će pokušati da nagovori Mančester junajted da im pozajmi Matea Darmijana do kraja sezone uz otkup na ljeto.

10:19 Defanzivac Čelsija David Luiz neće tražiti da napusti klub do kraja zimskog prelaznog roka, jer je uvjeren da će trener Antonio Konte napustiti klub na ljeto. Prema pisanju ostrvskih medija, Arsenal je želio da dovede Brazilca, koji zbog sukoba sa Konteom gotovo da i ne igra posljednjih mjeseci. Luiz je odlučio da ostane, kako bi prema njegovom uvjerenju, pod novim trenerom ponovo izborio mjesto u prvom timu.

10:17 VBA traži da Arsenal plati najmanje 27 miliona funti za Džonija Evansa. Pregovori traju već dvije sedmice, a posljednja ponuda Arsenala bila je 25 miliona funti.

10:10 Fudbaler Intera Marselo Brozović od naredne sedmice bi mogao da iga mečeve Premijer lige. Hrvat je želja Evertona i Arsenala. Inter je spreman da se odrekne Brozovića, kako bi došao do novca potrebnog za angažovanje igrača PSŽ-a Havijerar Pastorea. Inter će Argentinca dovesti na pozajmicu, sa pravom otkupa na kraju sezone.

Bonus video: