Transferi uživo: Juve blizu Koste, Roma pustila Argentinca u Lil

Pratite ljetnji prelazni rok uživo na portalu „Vijesti”
59 pregleda 0 komentar(a)
Daglas Kosta, Foto: Reuters
Daglas Kosta, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.07.2017. 20:32h

22.18 - Lil je doveo pojačanje iz Rome - u pitanju je 20-godišnji napadač Esekjel Ponse.

Argentinac je kod Marsela Bjelse stigao na pozajmicu, a na kraju sezone "mastifi" mogu da ga otkupe za 11 miliona eura.

Ponse nikada nije igrao za prvi tim "vučice", a prošle godine je bio pozajmljen španskoj Granadi.

22.05 - Njukasl je u potrazi za golmanom, a francuski mediji prenose da je izbor pao na čuvara mreže Pari Sen Žermena Alfonsa Areolu.

21.22 - Prvo pojačanje Franka de Bura u Kristal Palasu trebalo bi da bude Ruben Loftus-Čik iz Čelsija.

20.40 - ZVANIČNO: Antonio Kasano je potpisao jednogodišnji ugovor sa Verono, povratnikom u Seriju A.

20.18 - Inter i Nica su blizu dogovora oko transfera lijevog beka Dalberta Enrikea.

Milanski klub je pojačao ponudu za Brazilca i spreman je da ga plati 15 miliona plus bonusi.

19.39 - Stouk je odbio Vest Hemovu ponudu od 15 miliona funti za Marka Arnautovića, javljaju engleski mediji.

19.25 - Đenova mijenja vlasnika, Enriko Preciozi je najavio da se povlači.

"Idem, do kraja sedmice će sve biti ozvaničeno", rekao je Preciozi.

18.52 - ZVANIČNO: Romelu Lukaku je novi napadač Mančester junajteda.

18.45 - Betis je zainteresovan za vezistu Čelsija Marija Pašalića, prenose španski mediji.

18.09 - Transfer Timuea Bakajoka iz Monaka u Čelsi je pod znakom pitanja. Englezi, naime, odugovlače zato što vezista ima probleme sa koljenom.

18.06 - Borha Valero je prošao medicinske preglede u Interu, a Fiorentina mu se na zvaničnom sajtu zahvalila na svemu što je uradio za klub iz Firence.

"Fiorentina saopštava da se dogovorila sa Interom oko transfera Borhe Valera. Igrači se zahvaljujemo na na pet fantastičnih godina", saopštio je klub iz Firence.

17.34 - Lester je postigao dogovor sa Mančester sitijem oko prelaska Kelečija Iheanača na "King Pauer".

17.28 - Juventus je na korak od dovođenja Daglasa Koste iz Bajerna, potvrdio je prvi čovjek Bavaraca Karl-Hajnc Rumenige.

"Nismo još postigli dogovor, ali jesmo blizu da to uradimo. Mislim da će se brzo sve znati", rekao je Rumenige.

Juve bi trebalo da Brazilca plati oko 40 miliona - 10 bi platio odmah za pozajmicu, a onda narednog ljeta još 30 za transfer.

16.52 - Marko Arnautović je podnio zahtjev upravi Stouka da ga proda. Priča se da iza toga stoji Vest Hem, koji želi austrijskog reprezentativca srpskog porijekla.

16.06 - Dani Sebaljos je i definitivno novi igrač Reala, što je potvrdio i predsjednik Betisa.

„Uradili smo sve što je bilo do nas. Dali smo mu dobru ponudu, ali Real je platio izlaznu klauzulu i mi tu više ništa ne možemo. Dani Sebaljos je novi igrač Real Madrida”, kazao je na današnjoj konferenciji za medije Anhel Haro.

15.44 - Ajntraht iz Frankfurta je potpisao trogodišnji ugovor sa Džonatanom de Guzmanom (29), doskorašnjim fudbalerom Napolija.

15.22 - Antonio Kasano (35) ima novi klub. Kako javljaju italijanski mediji, Fantantonio će naredne sezone igrati za Veronu.

Uskoro će potpisati jednogodišnji ugovor sa povratnikom u Seriji A. Biće to njegov osmi klub u karijeri, poslije Barija, Rome, Sampdorije, Milana, Intera, Parme i Real Madrida.

Biće zanimljivo gledati Veronu od avgusta, odnoso njen trio veterana u navali - Alesio Ćerći - Kasano - Đampaoli Pacini.

15.19 - Izgledalo je da je Gilfi Sigurđson novi igrač Evertona, ali se onda sve zakomplikovalo. BBC je javio da je Svonsi odbio ponudu Lestera vrijednu 40 miliona funti i da traži 50 miliona za Islanđanina!

To je izazvalo salvu šala na društvenim mrežama, a jedna je odskočila:

14.41 - Barselona želi brazilskog reprezentativca Paulinja, spremna je da za njega ponudi 25 miliona eura, ali je stiglo "Ne" iz Kine.

Điajin Ksju, predsjednik Evergrande grupe, koja je vlasnik Gvangžu Evergrandea, poručio je Kataloncima da mogu da otvore pregovore tek u januaru, kada se završi sezona u Kini.

14.37 - Alesio Ćerći se vratio u Italiju nakon užasne epizode u Atletiko Madridu i potpisao jednogodišnji ugovor sa povratnikom u Seriju A, Veronom.

12.51 - Ivan Perišić hoće da ide u Mančester junajted, Lućano Spaleti želi da ga zadrži u Interu.

12.40 - Za Kilijana Mbapea se bore Real Madrid, Pari Sen Žermen, Arsenal i Liverpul, koji su spremni da obore svjetski rekord da dovedu 18-godišnje čudo od djeteta.

Ali, čini se da će sjajni napadač ostati u Monaku, čijim se treninzima danas priključio.

12.01 - Lion je prodao Aleksandra Lakazeta Arsenalu i Korentana Tolisoa Bakernu za gotovo 100 miliona eura, a doveo je desnog beka Ajaksa, 21-godišnjeg Kenija Tetea, za svega tri miliona.

Žan-Mišel Ola je očito odlučio da zaradi u ovom prelaznom roku...

11.23 - Poslije sedam sezona u Noriču, iskusni golman mijenja klub, ali ostaje u Čempionšipu - Džon Rudi je potpisao dvogodišnji ugovor sa Vulverhemptonom.

11.12 - Hames Rodriges je igrao odlično u Realu samo dok je trener bio Karlo Anćeloti.

Taj tandem bi mogao da se ujedini i u Bajernu, a kako javlja kolumbijska televizija "Karakol", velikan iz Minhena će u nekoliko narednih sati uputiti zvaničnu ponudu za najboljeg strijelca Mundijala 2014. u Brazilu.

11.07 - Na medicinskim pregledima je i Borha Valero, za kojeg će Inter platiti 5,5 miliona eura Fiorentini.

11.05 - Teo Ernandes je uspješno prošao medicinske preglede u madriskoj klinici "Sanitas" i danas u 19.30 biće predstavljen kao novi igrač Reala.

Šampion Evrope je platio 26 miliona eura gradskom rivalu Atletiku za mladog lijevog beka, koji je oduševio prošle sezone u Alavesu.

10.55 - Musa Dembele je zadivio igrama u prvoj sezoni u Seltiku, a velika iz Glazgova bi sada mogao da zaradi na igraču koga je iz Fulama doveo bez obeštećenja.

Kako javlja “Skaj sports”, mladi napadač je prva meta Marseja u prelaznom roku. U igri za momka koji za dva dana slavi 21. rođendan su i Arsenal, Everton, Liverpul, Mančester junajted, u januaru ga je želio Čelsi...

10.45 - Čelsi će ponuditi 80 miliona eura za Alvara Moratu, javlja „As”. Antonio Konte je „izvisio” za Romelua Lukakua, koji je odabrao Mančester junajted i sada očajnički traži zamjenu za Dijega Kostu.

10.32 - Barselona je odlučila da ponudi 25 miliona eura za Paulinja, javlja katalonski „Sport”. Brazilac ima otkupnu klauzulu od 40 miliona eura u ugovoru sa kineskim Gvangžu Evergrandeom, koji je odbio prvu ponudu od 20 miliona.

Bivši igrač Totenhema očajnički želi u Barsu, koja je odlučila da je ovo posljednja ponuda i ne da ni cent preko 25 miliona. Kinezi su na potezu...

Bonus video: