"Trikolori" pokazali talenat protiv hrabre Crne Gore

Bek Tuluza Kelvin Adu u 60. minutu je poslao loptu pod prečku strahovitim udarcem sa 20-ak metara, da bi Žan Kevin Ogastan, napadač Lajpciga, u finišu meča iz penala postavio konačan rezultat
67 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2018. 21:08h

Crna Gora se hrabro borila protiv jačeg od sebe, dugo i u većem dijelu meča držala Francuze van opasne zone i daleko od gola, uprkos očitoj razlici u kvalitetu, ali nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat – „trikolori“ su slavili 2:0 u Nikšiću, u meču sedmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo mladih fudbalskih reprezentacija.

Bek Tuluza Kelvin Adu u 60. minutu je poslao loptu pod prečku strahovitim udarcem sa 20-ak metara, da bi Žan Kevin Ogastan, napadač Lajpciga, u finišu meča iz penala postavio konačan rezultat.

Mladi „trikolori“ na momente su pokazivali klasu i talenat, izabranici Mojaša Radonjića želju da im se suprotstave najbolje što mogu i da pokušaju da ih ugroze.

Imali su nekoliko dobrih situacija i jednu veliku šansu, koju nije realizovao Nikola Krstović – nakon ubacivanja Petrovića sa desne strane, u padu je zahvatio loptu na petercu i pogodio stativu.

Mladi crnogorski fudbaleri mogli su tako da budu nagrađeni za dobru borbu i hrabar stav, ali, realno, gosti su igrali koliko im je bilo dovoljno za novu, sedmu uzastopnu pobjedu.

Crna Gora ima skor od jedne pobjede, jednog remija i pet poraza.

Galerija

Bonus video: