Tuča i na finalu malog fudbala

Jedinstvo prvak Crne Gore u malom fudbalu, uz nemile scene u posljednjem meču finala protiv Studentskog centra
106 pregleda 21 komentar(a)
mali fudbal, Foto: TV Vijesti
mali fudbal, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 30.05.2013. 21:50h

I dok reprezentacija Crne Gore čini čuda, na domaćim fudbalskim terenima čine se čuda - ali u negativnom smislu. Nakon incidenata na finalu Kupa, neredi su obilježili finalni meč šampionata u malom fudbalu.

Druga utakmica finalne serije između Jedinstva i Studentskog centra u Bijelom Polju prekinuta je devet sekundi prije kraja, zbog tuče igrača. Bjelopoljci su vodili 4:1 i obezbijedili pehar, kada se golman gostiju Despotović zaletio prema jednom igraču Jedinstva, odgurnuo ga, a zatim i udario.

Taj igrač Jedinstva navodno je prije toga udario laktom jednog igrača Studentskog centra. Naravno, stvorila se gužva, razmijenjeno je nekoliko udaraca i rukama i nogama, publika je počela da ubacije predmete na teren, ali, srećom, nije se umiješala direktno u sukob.

Sve je relativno brzo završeno, s tim da zbog incidenata igračima Jedinstva nije uručen pehar. Dakle, još jedan šamar crnogorskom fudbalu...

"Golman gostujućeg tima zaletio se sa svog gola na našeg igrača. Ne znam zbog čega, možda nije mogao sportski da podnese poraz. Nevjerovatno je da se to događa, i to u meču koji je bio odlučen. Mi smo protivniku očitali lekciju i iz fudbala i iz ponašanja. Zasluženo smo prvaci, nadam se da ćemo isti uspjeh ostvariti i sljedeće godine", rekao je Željko Pejović, trener KMF Jedinstvo.

"Jedinstvo je zasluženo slavilo, presudilo je njihovo iskustvo. Žao mi je što se sve ovako završilo, nisu ovo lijepe scene... Meni ostaje da čestitam protivniku na potpuno zasluženoj pobjedi", kazao je trener KMF Studentski centar Vasko Vujović.

Bonus video: