Tulalan i Karvaljo žele titulu prvaka Francuske

"Cilj nam je da budemo šampioni, ovaj projekat Monaka je jako dobar za francuski fudbal", prenijeli su francuski mediji Tulalanove reči
0 komentar(a)
Rikardo Karvaljo, Foto: Beta/AP
Rikardo Karvaljo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.07.2013. 18:38h

Novi fudbaleri Monaka Žeremi Tulalan i Rikardo Karvaljo rekli su danas da se taj klub dobro "naoružao" da u predstojećoj sezoni zamijeni Pari Sen Žermen na mjestu šampiona Francuske.

"Naoružali smo se za borbu sa PSŽ-om, ali ima tu još konkurenata za titulu. Cilj nam je da budemo šampioni, ovaj projekat Monaka je jako dobar za francuski fudbal", prenijeli su francuski mediji Tulalanove reči.

Monako je do sada u prelaznom roku potrošio više od 130 miliona eura na pojačanja, među kojima je najveće kolumbijski napadacc Radamel Falkao.

"Dobro poznajem Falkaa, on je veoma opasan napadač koji je donio posebnu vrijednost ovom klubu", naveo je Karvaljo.

Bivši defanzivac Real Madrida je rekao da je svjestan da na poziciji štopera ima veliku konkurenciju, ali da je riješen da dokaže da je još dovoljno dobar uprkos godinama.

"Dobro se osjećam, boriću se da izborim mjesto u timu. Imao sam još ponuda, ali sam ovu od Monaka smatrao najboljom. Važna stvar je da vjerujem u ovaj projekat", rekao je 35-godišnji Portugalac.

Posljednje pojačanje Monaka je defanzivac Barselone Erik Abidal, koji je upravo u ovom klubu počeo profesionalnu karijeru.

"Veoma sam srećan zbog Abidala, svi znamo kvalitet koji će nam on donijeti", istakao je Karvaljo.

Monako će sezonu u prvoj francuskoj ligi početi 10. avgusta, kada će gostovati Bordou.

Bonus video: