Tumbaković o odlasku iz Crne Gore: Ne znam da li je ispravna, ali je logična odluka

"Proveo sam tri i po prelijepe godine u Crnoj Gori, u fantastičnom ambijentu, navijačima, medijima. Imao sam krajnje pošten odnos sa čelnicima FSCG, Savićevićem i Đurđevcem i svima.. Još nisam siguran da li je odluka bila ispravna, ali bila jedina logična. Vrijeme će pokazati da li je bila ispravna", rekao je Tumbaković
18046 pregleda 44 komentar(a)
Tumbaković, Foto: Savo Prelević
Tumbaković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.07.2019. 14:31h

Ljubiša Tumbaković, koji je danas predstavljen kao selektor Srbije, prvi put je govorio o dešavanjima uoči meča sa Kosovom i odlaska iz Crne Gore.

Nije ulazio u detalje.

"Proveo sam tri i po prelijepe godine u Crnoj Gori, u fantastičnom ambijentu, navijačima, medijima. Imao sam krajnje pošten odnos sa čelnicima FSCG, Savićevićem i Đurđevcem i svima.. Još nisam siguran da li je odluka bila ispravna, ali bila jedina logična. Vrijeme će pokazati da li je bila ispravna", rekao je Tumbaković.

Dejan Savićević je opisao da je na rastanku bilo i suza.

"Teško sam prihvatio sve, a nije bilo baš tako. Bilo je malo mučno, neke riječi su se teže izgovorile. Žao mi je što se sve to dogodilo, ali to su spoljnji faktori na koji mi koji smo u sportu ne možemo da utičemo. Morali smo tako da reagujemo. To što se dešavalo nije sportsko, već je realno u našem životu", rekao je on.

Šta ako se fudbalski putevi Srbije i Kosova nekada ukrste.

"To će reći neko na višoj instanci”, rekao je Tumbaković.

Bonus video: