Turska savladala kadete u revanšu

- Odigrali smo dosta slabo u 1. poluvremenu, mada smo i dosta kombinovali sa sastavom - kazao je selektor Slobodan Drašković
589 pregleda 0 komentar(a)
Sa današnje utakmice, Foto: RSCG
Sa današnje utakmice, Foto: RSCG

Mlađa kadetska selekcija Crne Gore poražena od Turske rezultatom 2:0 u drugom prijateljskom duelu ovih ekipa.

Izabranici Slobodana Draškovića, za razliku od prvog meča kada su postigli dva gola, danas nijesu uspjeli da zatresu mrežu protivnika.

- Odigrali smo dosta slabo u 1. poluvremenu, mada smo i dosta kombinovali sa sastavom. U drugom smo igrali bolje, ali smo i tada dosta mijenjali u ekipi jer je cilj bio da vidimo što više igrača na djelu. Sve u svemu, bile su ovo dvije dobre provjere protiv veoma kvalitetne ekipe Turske - kazao je selektor Drašković.

Gosti su rano poveli, već u 8. minutu Emir Tinriš iskoristio je jedanaesterac koji je dosuđen poslije faula Balše Vukotića nad Ahmetom Karademirom.

Turska je i nakon toga kontrolisala igru, sve do finiša prvog poluvremena, kada je Tomo Šoć imao dobru šansu, ali je njegov šut sa nekoliko metara odbranio golman Bajram Kilić.

Početkom drugog poluvremena u izglednoj prilici našao se Viktor Đukanović, međutim, golman gostiju je ponovo bio uspješan. Isti igrač našao se u šansi u 53. minutu, ali nije bio precizan.

Konačan rezultat postavljen je u 75. minutu, kada je Karademir uspješno završio dobru akciju svoje ekipe.

Bonus video: