Tutosport: Spaleti kandidat za trenera Intera

Spaleti je tek najavio da će da razgovara sa čelnicima Rome oko svog statusa, ali mediji sedmicama unazad javljaju da sigurno neće ostati na klupi
0 komentar(a)
Lućano Spaleti, Foto: Reuters
Lućano Spaleti, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.04.2017. 09:44h

Stefano Pioli ima šanse da i naredne sezone bude trener Intera, ali one više nisu tako realne kao što je izgledalo do prije nekoliko sedmica.

Pioli ima ugovor s Interom do kraja sezone, a torinski "Tutosport" danas je objavio imena stručnjaka koji su neka vrsta protivkandidata bivšem treneru Lacija i Bolonje.

Antonio Konte je najveća želja milanskog kluba, i to nije tajna, pa će od njegove situacije u Čelsiju i zavisiti planovi kompanije Suning, vlasnika "crno-plavih".

Navodno, ako se ukaže šansa da Konte dođe Pioli će sigurno napustiti klub, a od danas se pominje i ime Lućana Spaletija.

Spaleti je tek najavio da će da razgovara sa čelnicima Rome oko svog statusa, ali mediji sedmicama unazad javljaju da sigurno neće ostati na klupi.

Priče su samo jače nakon što je sinoć eliminisan od Lacija u polufinalu Kupa Italije...

Tu se ne završava lista kandidata, jer se Suningu dopada i trener Monaka Leonardo Žardim, a nije isključeno i da Fabio Kapelo stigne na "Meacu".

Don Fabio je, doduše, više puta rekao da ne vidi sebe u Interu, a najavio je i kraj trenerske karijere.

Kao manje realne opcije za klupu Intera se pominju i Horhe Sampaoli i Dijego Simeone.

Bonus video: