Tuzani protiv Zete žele prekid posta

Ove dvije ekipe se jako dobro poznaju, i unaprijed smo svjesni da će to biti teška utakmica koju može riještiti jedan gol. Nadamo se u mreži našeg rivala - kazao je Mladen Vukićević.
50 pregleda 0 komentar(a)
Vukic, Foto: Savo PRELEVIĆ
Vukic, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 15.03.2011. 20:09h

Iako je bez pobjede u četiri proljećna kola, ne može se govoriti o krizi ekipe iz Tuzi, pošto je Dečić u posljednjem kolu remizirao na gostovanju Grblju (2:2). Izabranici Mladena Vukićevića sjutra će u komšijskom derbiju juriti prvu proljećnu pobjedu, ali zadatak neće biti nimalo lak, jer je Zeta ušla u dobar ritam. Osim toga nakon igre bez golova u prvom dijelu sezone na stadionu Zete, mreže su mirovale i u prvom duelu Kupa u Tuzima, a Dečić je u revanšu poklekao na “Trešnjici” (2:0). Da li Dečić iz četvrtog pokušaja može do prvog pogotka u komšijskom derbiju?

- Duel sa Zetom je još jedan u nizu sa ekipama iz vrha, pa ne možemo biti nezadovoljni učinkom od dva boda osvojenima na gostovanjima Grblju i Mladosti. U Pljevljima, ali i kući protiv Budućnosti nijesmo iskoristili svoje šanse, pa se nadamo da tako neće biti protiv Zete. No, svjesni smo da je Zeta kvalitetna ekipa koja zna da igra i na gostovanjima, pa za nas ni remi ne bi bio loš rezultat. Tim prije jer ne mogu da računam na povrijeđene Markovića i Padovića, a još nekoliko igrača je pod znakom pitanja. U svakom slučaju ove dvije ekipe se jako dobro poznaju, i unaprijed smo svjesni da će to biti teška utakmica koju može riještiti jedan gol. Nadamo se u mreži našeg rivala - kazao je trener Dečića Mladen Vukićević.

Njegov brat na klupi Zete, Dejan, pokušaće da povede svoj tim do druge uzastopne pobjede (u subotu je pao OFK Bar), što je učinak koji se od tima sa Trešnjice, s obzirom na kvalitet, svakako očekuje.

- Očekuje nas težak rival i bolji teren od onog koji smo imali u prvom kolu u Petrovcu, što će nam valjda olakšati stvari. Imamo tim koji je na svakom meču sposoban da ide na pobjedu, pa će tako biti i na ovom meču - kaže Ivan Knežević, strijelac drugog gola u pobjedi protiv OFK Bara u subotu.

Bonus video: